game nieuws Log in

Jurrasic World Fallen Kingdom

Jurassic-fanaten, paleontologen en andere dinofans, opgelet! We geven toffe Jurrasic prijzen weg ter ere van de release van Jurrasic World: Fallen Kingdom. Lees hier wat je moet doen om te winnen.

Het is een goede zomer voor fans van dinosauriërs, want niet alleen komt er binnenkort een nieuwe game uit van Jurassic, maar mogen we ook naar de bioscoop! Vandaag kunnen Jurrassic-fans namelijk naar Jurassic World: Fallen Kingdom. Om deze nieuwe release te vieren, geven wij vier goodiepakketten weg.

Samen met Universal geven wij vier goodiepakketten weg, met in elk pakket een Blu-ray van Jurrasic World 1 en een t-shirt. Daarvoor moet je natuurlijk wel even wat doen en dat is een creatief antwoord verzinnen op de volgende vraag:

Wat is jouw verklaring voor het uitsterven van de dinosauriërs?

We willen dus geen saaie verhalen over een grote meteoriet of een vulkaan, dat kennen we inmiddels wel. We willen graag voor 14 juni originele theorieën horen. De beste pseudowetenschappers ontvangen na 14 juni bericht van ons.
Tags:

33 reacties

 1. Sander Boshuizen Reageer

  Door de meteoriet inslag (wacht ff) hebben de asdeeltjes de planten besmet en vergiftigd. Hierdoor werden de herbivoren ziek en stierven. Zo ook de carnivoren die dit besmette vlees weer aten op hun beurt.

  1. Kenny spekkens Reageer

   De dinosauriërs zijn geteleporteerd door aliens naar een andere planeet om daar via expirementen te veranderen in nog sterkere dino om werelden te veroveren voor de aliens

 2. Florian Agterhuis Reageer

  Simpel, een heuse Z-saur outbreak. De dino’s kwamen in aanraking met een onbekend virus (laten we zeggen, het T-virus) en veranderden in zomb… Z-saurs. Aangezien de mensenpopulatie niet genoeg was om hun honger te stillen aten ze elkaar simpelweg op. Toen er nog maar één Z-saur over was, was het maar een kwestie van tijd dat de letterlijke tijd zijn werk deed. De laatste Z-saur ontbond na lange tijd.

 3. Florian Agterhuis Reageer

  Z-saur outbreak. Onbekend virus (een soort T-virus) landde op aarde en besmette de dinosaurussen in razandsnel tempo. Daarna veranderden zij in in zomb… Z-saurs! Mensen waren niet genoeg om hun honger te stillen dus richtten ze zich op elkaar. Het was een kwestie van tijd, een hele lange tijd, dat de paatsye Z-saur verdween door ontbinding. Maar wie weet komen ze terug…

 4. Patrick Reageer

  De planten etende dinos hadden een nieuwe plant ontdekt de canabissaurus plant door het eten van deze plant werden ze heel vrolijk en winderig … door dat de vleeseters de planten eters weer op aten kregen zij ook de symptomen van winderigheig die de canabissaurus plant veroorzaakt … door al dat geruft warmde de planeet erg op … door de opwarming kwamen er alleen nog maar vrouwlijke of manlijke jongen uit de eieren zoals bij de meeste reptielen tempratuur invloed heeft op het geslacht. Doordat er geen voortplanting meer kon plaats vinden zijn ze uitgestorven … maar wel op een relaxte manier dankzij de canabissaurus plant

 5. Patricia Wolters Reageer

  Helaas voor de Dino’s hadden ze in die tijd, een voor voor voor vader van Mark Rutte daar rondlopen, de rest laat zich raden ;-)

 6. Kimm Reageer

  Jodi Bernal werd geboren en begon al vroeg met liedjes neurieën….en uit voorzorg hebben alle dinosauriërs vrijwillig gekozen voor euthanasie…..

 7. Xaviera Jamie Reageer

  Enorme ijsverschuivingen en de verkilling van het klimaat zorgden er voor dat de reusachtige dieren geen voedsel meer konden vinden en zo uitstierven!

 8. Joost Kampmeijer Reageer

  All Dino’s are equal, but some Dino’s are more equal than other Dino’s.
  (Vrij vertaald uit George Orwell’s Animal farm)

  Ik denk dat er een grote Dino oorlog is geweest tussen de verschillende soorten.
  Een strijd om de macht.
  Helaas voor de machtige Dino’s, waar vechten om een been, loopt de derde er mee heen.

 9. Jelte Reageer

  Nou de dinosaurussen hadden het maximum level bereikt. Toen ze hoger wilde levelen moesten ze een dlc kopen. Omdat zij natuurlijk geen werk hadden konden ze het pay2live systeem niet aan en stierven ze uit.

 10. Maikel Frijters Reageer

  In die tijd deden de dino’s op Youtube de Breathing Challenge. Koppig als ze zijn, wilde geen van de dino’s verliezen en uiteindelijk zijn ze allemaal flauwgevallen en overleden wegens een gebrek aan zuurstof.

 11. Els Timmers Reageer

  Honden mogen geen chocolade eten en ik denk dat dat vroeger ook voor dinosaurussen gold. Natuurlijk kunnen ze er meer van eten omdat ze een stuk groter zijn dan een hond, maar dat deden ze ook. Ze hebben natuurlijk allemaal niet voor niks zo’n dikke kont. Uiteindelijk konden ze zichzelf gewoon niet meer inhouden en zijn ze massaal overleden aan een overdosis chocola!

 12. maffedennis Reageer

  uitgestorven? hoe komen jullie daar nu bij? ik heb in 1993 nog het orginele park bezocht op Isla Nublar, mijn vader heeft meegebouwd aan de kooien van de Raptors, waardoor ik het park voor opening kon bezoeken, (let op: op de noodlottige dag was ik niet aanwezig ik was op het naast gelegen eiland Isla Sorna) Jurassic World ben ik nooit geweest omdat 2 weken voordat we zouden gaan, de ramp gebeurde in het park !
  Zie ook mijn gravatar als bewijs !

 13. Petra Reageer

  Wie is het er mee eens dat olifanten veel ontlasting geven.. Wat dacht je van al die reuze planteneters! ze zijn allemaal gestikt onder lagen en lagen van mest!

 14. maffedennis2 Reageer

  Uitgestorven? Waar hebben jullie het over? Voor het incident was ik op Isla Nubar,mijn vader werkte aan de Raptor kooien. Tijdens het incident waren we op Isla Sorna (het eiland naast Isla Nubar) omdat we geevacueerd werden vanwege de storm.

  Toen Jurassic World open ging was ik sceptisch, besloot te wachten of er daadwerkelijk niks zou gebeuren. Toen na 10 jaar alles nog steeds goed ging besloot ik een reis te boeken maar door de gebeurtenissen in dit park ging mijn reis uiteraard niet door (echt gewoon 2 weken voor ik zou gaan!)

  Maar nog steeds een grote liefde voor Dino’s!

  Natuurlijk geheel uit me duim gezogen….of toch niet? Kijk maar naar mijn gravatar hiernaast en oordeel zelf…😉

 15. Joke Somers Reageer

  Ik denk dat de dinosaurussen,net als wij, de smartphone hebben uitgevonden. Waren ze eerst nog aan het spelen in de natuur en aan het zorgen voor kleine dino’s, opeens ging alle aandacht uit naar dat apparaat. Dat ging zelfs zo ver, dat ze geen enkele interesse meer hadden voor het andere geslacht en uiteindelijk stierven ze daardoor uit. Een goede les voor de mensheid!

 16. Rodney Reageer

  Er was 1 dino, een beetje anders dan de rest, en was tevens plastisch chirurg. Nu hadden eigenlijk alle mannetjes dino’s hetzelfde probleem: zij konden hun genotsknots niet zien. Deze dino zou dat probleem wel ff oplossen en hem groter maken. Echter bleek het fout gegaan te zijn en waren alle mannetjes gecastreerd waardoor er dus geen voortplanting meer kon komen. Einde verhaal, einde dino’s

 17. Luc Reageer

  Aliens!!!!! Nee de echte reden is dat de dino’s uitstorven omdat wij als game liefhebbers alles zien in als in VR en middels tijdreizen van super game naar super game hoppen.

 18. Henk Reageer

  Reager . De dinos stierven uit door verrandering van de aarde , er was genoeg voedsel en water in het begin maar om dat de dinos natuurlijk voor planten kwam er te kort aan vers water , door het te kort komen aan vers water hadden de dinos een keus , water op zoeken en dat deden ze , maar na deel was carnivoren waren daar ook en somige herbivoren moesten er voor vechten en de sterkste zouden winnen , somige gingen voor het zee water waar door ze stierven van droogte en het zoutige water , en dan kwam de uit barsting van de vulkaan dat maakte de probleem nog groter te kort dus ze moesten weg van die plek daar door zijn zwakkere dinos weg gevaagt , veel water dinos zullen nog leven in het diepe donkere water , die kommen niks te kort zoals de krokodillen , hebben het ook overleeft , na dat de genade klap kwam en alles heeft uit gevaagt zullen er misschien ergens nog wat zitten waar wij niks van weten of nog niet ondekt hebben misschien een verborgen wereld onder de grond waar genoeg water is en eten en met rust worden gelaten door de mens , maar de dinos zijn uitgestorven door te kort kommen aan voedsel en water en een veilig gebied om
  Zich te kunnen voor planten vogels zijn mee verrandert met de wereld , hebben zich aan gepast en zijn ook minder eng geworden ze hebben pracht veren pak gekregen en hun monsterlijke look verrandert er zijn nog steeds natuurlijk paar dinos die misschien gwn ook aan hebben gepast dus de tijger is misschien wel sabel tand tijger geweest , zoals de adelaar misschien wel een van de carnivore dinos was , de pelikaan die er altijd nog zijn , ik denk zelf dat ze er nog wel zijn maar er niet veel van over is en hoop echt zelf dat er ooit zo iets uit word gevonden om ze terug te kunnen brengen wie zou dat nou niet willen zulke pracht dieren en monstertjes gwn op een grote beschermde gebied leven en er gewoon goed word na gedacht over de veiligheid

 19. Nick (@nickpopculture) Reageer

  De dinosaurussen zijn uitgestorven door buitenaards leven, oftewel de mensheid. Wij hebben geleerd dat een komeet een einde heeft gemaakt aan een wereld met dino’s, maar eigenlijk komen wij (de mensen) van een andere planeet die uitstervende was. De enigste optie om de mensheid te redden was een enorme ruimteschip te laten neerstorten op de aarde zodat de dino’s zouden uitsterven en de mensheid een plek zou krijgen op de aarde.

  De mensheid wisten dat we niet zouden overleven op een planeet met dinosaurussen. Wij zijn dus eigenlijk het buitenaardse leven dat er voor gezorgd heeft dat er einde kwam aan de dinosaurussen.

 20. Jonas Digneffe Reageer

  Ze zijn niet uitgestorven. Ze zijn meegenomen door aliens. Dit in afwachting tot ons ras echt de aarde overbevolkt. Wanneer dit het geval is, worden ze losgelaten om onze bevolking uit te dunnen in de vorm van een reality show voor aliens.

 21. Arnold Dollé Reageer

  Goedendag,

  Ik ben zelf ervan overtuigd dat de dinosaurussen helaas echt zijn gestorven door een meteoriet. Waardoor alleen de water dinosaurussen het hebben overleeft. Waarom? Omdat in water zuurstof zit o.a. en wat wij nu beschouwen als krokodillen en schildpadden dat zijn toch echt onze dino’s maar dan van deze tijd die we nog hebben. Die hebben het kunnen overleven. Vuur , lava , en een feit dat stof in de lucht wat tot verstikking zorgt is toch echt een logische manier van het uitsterven. Wat mooi in de film te zien is ( clip dat de brachiosaurius op de pier staat en zich vergeten voelt dat ze haar niet meenamen.) De vuur en stof wat haar helaas doet verdelven. Het ergste wat zich ooit heeft voortgedaan. Andere theorie is de verkoeling of de hitte van de aarde wat zich heeft voortgedaan eventueel. Blijven theorieën natuurlijk. Groet arnold D

 22. Vic Reageer

  De Krijt Paleogeengrens, of KT grens, bracht de eerste KT of kleine toets met zich mee. Deze toetsen waren voor de walnut sized stegosaurushersenen te veeleisend waardoor massaal in coma gingen en uitstorven…

 23. Pica Reageer

  Vele dinosauriërs twijfelden aan hun geaardheid sekse. Hierdoor lieten mannetjes zich ombouwen tot vrouwentjes en andersom. Aangezien er geen natuurlijke vrouwtjes of mannetjes meer waren, hadden ze wel veel seks, maar geen zwangerschappen meer. Jammer, maar zonder nageslacht sterft elk ras uit. Tot zover het einde van de dinosauriërs.

  (deze tekst is puur fictie. Ik wil hier niemand mee kwetsen.. Mocht u zich toch aangesproken of beledigd voelen, mijn excuses, maar er zijn ergere dingen in het leven)

 24. Pjotr Klaver Reageer

  Dat is eigenlijk heel simpel. We gaan even terug naar de vooravond voor het grote extinctie evenement. En neem ik jullie mee op reis naar de planeet mars. Daar woonden kleine harige wezentjes die wij nu de Neanderthaler noemen. Maar er was een probleem. Ze hadden namelijk een nucleaire oorlog meegemaakt, ze waren vele malen geavanceerder dan dat wij dachten. Hun thuisplaneet was op de rand van totale verwoesting. En ze overleefden op een groot schip waar ze hun huizen en vee in hadden. Grote dieren die wollig waren. Neushoorn achtig en olifant achtig. Er konden enorm veel van deze neanderthalers op dit schip. De kern van het schip was gebaseerd op nucleaire splitsing. Echter vlak voor ze konden vertrekken was er een baby mammoet de kern ingewandeld en dit veroorzaakte een zwart gat en een enorme knal. Met een grote vaart kwamen ze uit het gat. Vanaf de aarde keken de dinosauriërs met een verbaasde blik omhoog. En gingen vervolgens verder met hun dagelijkse bezigheden. Wat de neanderthalers ook probeerden. Het had geen zin. Ze zouden neerstorten. Steeds sneller en sneller. En met een oorverdovende knal viel het schip neer in Mexico in wat tegenwoordig de Chicxulubkrater heet. Doordat het schip met een knal terecht kwam. Ontstond er een nucleaire explosie. Dit zorgde voor een nucleaire winter en ontstond er een ijstijd. De neanderthalers konden een tijd overleven in het schip. Maar de dinosauriërs helaas niet.

 25. Casper Reageer

  Er was een soort dinoleider, laten we hem de trumposaurus noemen, die elke keer op twitter de andere dino’s beledigde waardoor dinowapens een feit werden en de eerste nucleaire dino oorlog ontstond. Door de schaarste aan voedsel die toen ontstond kwamen er veel plunderingen en dat was het begin van het einde.
  O ja het ging over dino’s. Waarschijnlijk waren ze te laat voor de ark van Noach.

 26. Sharon Reageer

  De schepper van bet leven heeft perongeluk op het delete knopje gedrukt en verdwenen de dino’s en sinds de nieuwe update zijn ze ook niet meer terug gekomen. Dus ging hij maar verder met wat we nu de Sims noemen.

 27. Marijn Vermeulen Reageer

  God kwam neer op aarde om zijn creaties te bewonderen. Toen hij op aarde stond, stond hij op een paar dino’s, hij wilde ze onder zijn voet vandaan halen toen we een een flinke wind kwam en hij omviel. Toen zijn lichaam de aarde raakte ontstond er een enorme schokgolf en blies alle dino’s de ruimte in naar een andere planeet. Boos op zich zelf trok hij alle planten uit de grond en begon hij op nieuw, toen hij klaar was besloot hij nooit meer neer te dalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *