game nieuws Log in

Na lang wachten kunnen we eindelijk genieten van onze favoriete superhelden in Avengers: Infinity War. In deze film wordt heel wat geknokt en zullen de nodige losse eindjes aan elkaar worden geknoopt. Wie overleeft deze strijd en wie moeten we in de volgende films missen? Wat de uitslag ook wordt, je kunt bij ons een tof Avengers: Infinity War-goodiepakket winnen. 

Van Disney mogen we deze toffe prijs weggeven, natuurlijk geheel in de stijl van de Avengers. Zoals we weten zijn in voorgaande films flink wat gevechten uitgebroken om de beroemde Infinity Stones. Deze stenen geven de gebruiker namelijk unieke gaven en mocht één persoon ze ooit allemaal bij elkaar verzamelen, dan is deze vrijwel onverslaanbaar. Wat kun je winnen? Een Avengers-pet, -notitieboekje en -pin badge. Daarvoor moet je natuurlijk wel even onze prijsvraag beantwoorden:

Welke Infinity Stone zou jij willen hebben en waarom?

Om een beetje in de stemming te komen kun je natuurlijk altijd de vorige Marvel-films bekijken of de review van Avengers: Infinity War lezen. Deel je antwoord met ons in de reacties en dan maken we na 2 mei de winnaar bekend.

Avengers Prijsvraag | Pixel Vault
Tags:

23 reacties

 1. Chris Heijboer Reageer

  Reality Stone. Fijn om de realiteit te veranderen. Daarnaast is een beter uithoudingsvermogen en meer kracht ook niet mis, gezien ik niet zo’n sporter ben, heb wel een grote fantasie : D

 2. Dave Buskes Reageer

  De time stone!!! Heel fijn om of even terug te gaan in de tijd en misschien wel dingen te veranderen of om eventjes in de toekomst te kijken!

 3. Mike Cordromp Reageer

  Time Stone.
  Sinds ik vader ben geworden is het redelijk lastig om alle toffe games die nu stof happen in mijn Steam library te spelen. Met de Time Stone kan ik en nog langer van mijn dochter genieten en ik kan zo lang als ik maar wil gamen! Win Win situatie zeg ik!

 4. Maikel Frijters Reageer

  De Space Stone lijkt me wel wat. Niet meer urenlang wachten in en op de trein maar gewoon lekker van plek naar plek flitsen.

 5. Mohamed Reageer

  Time Stone natuurlijk! Je kan terug in de tijd om weer van die old-school games/TV-Series te genieten alsof het de eerste keer was, of je kan in de toekomst kijken naar nieuwe releases :)

 6. Henri Beulen Reageer

  The Soul Stone!
  Waarom? Heel handig, als ik weer eens niet weet waar mijn 3 kinderen uithangen rond etenstijd, weet ik precies waar ze zich bevinden!
  Bovendien kan ik hiermee mijn baas manipuleren me opslag te geven :)

 7. Bert-Jan van der Burg Reageer

  De Space Stone. Met deze blauwe steen krijg je toegang tot iedere plaats in het universum. Als men de Space Stoner op een juiste manier gebruikt kunnen we wellicht met behulp van bewonders van andere werelden van onze aarde het midelpunt van de galaxy maken.

 8. Bianca Schonewille Reageer

  De Time Stone,wie wil er nou niet fouten kunnen veranderen/verbeteren en in de toekomst kunnen kijken?

 9. Merit Reageer

  De Time Stone, want dan heb je, in principe, het eeuwige leven en uiteindelijk vind de mensheid wel een manier om echt door het universum te reizen. Die optie komt er dus vanzelf bij. Met deze steen kan je ook de realiteit aanpassen (door dingen in het verleden aan te passen). Dus eigenlijk heb je met time stone min of meer de kracht van 3 van de 5 stenen al in handen.

 10. Els Timmers Reageer

  De Mind Stone. Het is toch heerlijk als iedereen opeens doet wat je wil? Je hoeft maar met je vingers te knippen of iemand maakt je huis schoon of brengt je een kop thee.

 11. Joke Somers Reageer

  Space Stone. Ik hou van reizen en op deze manier wordt het wel heel makkelijk om ‘even’ op een strand op een onbewoond eiland te gaan liggen.

 12. Greetje Laamri Reageer

  De mindstone,omdat je hiermee iedereen zijn gedachten kan beinvloeden.En dan kan ik ook zorgen dat iedereen aardig voorelkaar is en zo de oorlogen kan beeindigen.

 13. Kimm Reageer

  De Time Stone….ik heb altijd het idee dat ik tijd tekort kom, bang dat ik wat mis….of gemist heb! Ook opletten was nooit echt mijn sterkste punt. Met de Time Stone kan ik terug en alles nog es beleven :-)

 14. Lies Reageer

  De time stone lijkt mij erg fijn! Er zijn altijd wel wat dingen die je je vroegere zelf zou willen vertellen ;-)

 15. Shanna Reageer

  De soul stone. Dan weten we eindelijk of er nog ander leven in het universum is en kan ik mijn soulmate vinden met een knip in mijn vingers. Maakt het allemaal een stuk makkelijker.

  Ik zou hem overigens alleen willen als ik hem krijg, en niet zoals in de film 😅

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *