Log in

ACO-prijsvraag | Pixel Vault

Assassin’s Creed Origins blies de populaire serie nieuw leven in en om dat te vieren, mogen we een heel tof goodiepakket weggeven. Niet zomaar een, maar een pakket dat vol zit met toffe goodies om je Assassin’s Creed-ervaring een extra zetje te geven. 

In Assassin’s Creed Origins volg je het intense avontuur van Bayek en Aya. Dit strijdlustige stel doet er alles aan om Egypte te bevrijden uit de handen van corrupte invloedrijke types. Hierbij moeten ze keuzes maken die de rest van hun leven sterk zullen beïnvloeden. We mogen een t-shirt (maat M) van Assassin’s Creed Origins, een Assassin’s Creed Origins-masker, een poster en tot slot nog een gave sleutelhanger met het Origins-logo erop weggeven. In onze review heb je natuurlijk al kunnen lezen dat Jermaine erg enthousiast is over deze frisse wind in de serie en misschien heb jij de prachtige Egyptische setting ook al kunnen ervaren.

Mocht dat het geval zijn, dan moet het voor jou niet moeilijk zijn om antwoord te geven op onze prijsvraag:

Als je dood gaat, zal je hart bij de weegschaal van Anubis zwaarder of lichter zijn dan de veer? En waarom?

Heb jij hier een leuk antwoord op? Laat het ons dan weten in de comments! Dan maak je namelijk kans op dit goodiepakket van Assassin’s Creed Origins. Eind november maken we de winnaar bekend.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie