game nieuws Log in

Naruto to Boruto: Shinobi Striker | Pixel Vault

De Naruto-franchise gaat alweer meer dan twintig jaar mee, dus het is niet vreemd dat de manga- en animeserie ook een gevestigde naam is in de gamesindustrie. Voorheen was het echter altijd zo dat je met de personages speelt uit de serie, een eigen shinobi creëren zat er niet in. Met Naruto to Boruto: Shinobi Striker komt daar verandering in en jij maakt kans om de game te winnen.

Sinds afgelopen week ligt Naruto to Boruto: Shinobi Striker in de winkel. De game ademt de ninjasfeer die we zo goed kennen van de chaotische maar acrobatische gevechten. Uniek aan de game is dat je voor het eerst je eigen shinobi kunt maken, met niet alleen een eigen uiterlijk maar ook een unieke vechtstijl. Combineer verschillende jutsu en wapens om vanaf de frontlinie de vijand aan te vallen of van veraf je team te ondersteunen.

Om de lancering te vieren, mogen we vijf exemplaren van de PlayStation 4-versie van de game weggeven. Drie daarvan kun je winnen door antwoord te geven op de volgende vraag:

Welke jutsu of speciale kracht moet jouw shinobi sowieso hebben?

Laat het ons vóór 23 september weten in de reacties. Daarna kiezen we een winnaar en nemen we direct contact op. Liever je kansen spreiden? Via ons Discord community-kanaal geven we de resterende twee exemplaren weg. Klik op deze link om lid te worden van ons kanaal, dan lees je daar direct hoe je kans maakt op de game.
Tags:

19 reacties

 1. Shahir Reageer

  Sage Art- Wood Release True Thousand hands van Hashirama Senju! Hoe vet zou het zijn om z’n aanval van die grote in het spel te zien haha. Dit zou mijn shinobi sowieso moeten hebben!

 2. Arnold Reageer

  Oiroke no Jutsu of vrij vertaald: Sexy no Jutsu: Do I need to say more? Transformeren in de ultieme droomvrouw/man om je vijanden in de war te brengen. Grappig en lijkt mij ideaal voor mijn Shinobi.

 3. Nadine Reageer

  Art of the Doppelganger (Clone Jutsu) waardoor mijn shinobi fysieke clones van zichzelf kan maken. Dan kan deze boodschappen doen, naar zijn werk gaan of vervelende huishoudklusjes doen. Ondertussen zit mijn shinobi heerlijk op de bank te gamen en te eten.

 4. Greetje Heller Reageer

  The Time-stopper, want stel dat onder een gevecht je telefoon gaat en/of je even naar het toilet moet. Je kan dan gewoon even de tijd stil zetten en rustig bv de telefoon opnemen. En ben je klaar met bellen, dan zet je de tijd weer in beweging en ga je verder waar was je gebleven. Dat is toch erg handig?

 5. Anne Reageer

  Sharingan omdat het me heel tof lijkt om de technieken van andere via mijn ogen te kunnen kopiëren,En zo vervolgens vijanden te verslaan.Als je specifieke Sharingan van karakters uit de anime kan nemen dan zou ik graag de Mangekyō Sharingan van Itachi willen hebben,Omdat die naast al dat ook nog de mogelijkheid geeft om vijanden in de fik te steken met een onblusbare zwarte vuur genaamd Amaterasu.

 6. Patrick Reageer

  Bunshinjutsu aka Clone technique. Meer decoys van jezelf om de tegenstander te verrassen of verwarren. Of je clones gebruiken om een rasengan te stabiliseren. Het is een veelzijdige techniek dat met de harem no jutsu ook nog eens verleidelijk kan zijn!

  Onmisbaar voor iedere ninja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *