game nieuws Log in

Divinity: Original Sin 2 | Pixel Vault

Ruim een jaar geleden bracht het Belgische Larian Studios Divinity: Original Sin 2 uit voor pc. Nu dat vorige week de Definitive Edition is uitgekomen en daarmee de game ook op console te spelen is, hebben ze wat om te vieren. Larian Studios trakteert!

De Definitive Edition van Divinity: Original Sin 2 is uitgekomen. Nu de game ook te spelen is op PlayStation 4, kunnen gamers ook vanaf hun luie sofa het avontuur beleven. De game is een moderne versie van de C-RPG, zit bomvol interessante verhalen en avonturen en geeft je de mogelijkheid om precies zo te spelen zoals jij dat het liefste wilt. Gebruik je verstand, wapens, magie of sluip je een weg langs problemen en uitdagingen.

Om dit te vieren trakteert Larian Studios: we mogen vijf exemplaren van Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition weggeven voor PlayStation 4. Drie hiervan kun je winnen door antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoe ontsnap jij uit Fort Joy?

Laat voor 21 september je antwoord weten in de reacties. Vervolgens kiezen wij de winnaars uit en nemen we contact op. Mocht je liever je kansen spreiden? Via ons Discord community-kanaal geven we de resterende twee exemplaren weg. Klik op deze link om lid te worden van ons kanaal, dan lees je daar direct hoe je kans maakt op de game.
Tags:

18 reacties

 1. Mathias Mahieu Reageer

  Ontsnappen uit Fort Joy – Alcatraz Style!
  Op de eerste dag meld ik me als aardappelschiller bij de keuken van het fort. Elke dag opnieuw steel ‘k een plastiek lepeltje uit de keuken mee, om ‘s nachts met dat lepeltje te krabben aan de buitenmuur. Herhaal dit proces zo’n twee duizend keer (grinden, maar dan letterlijk) tot een mooi gat gevormd is in de muur. Maar, tijdens nacht tweeduizend en twee ditch ik m’ n gameplan, bel Sean Connery en z’n Apache helikopter op en blaas gans ‘t boeltje op terwijl ik onderaan een laddertje aan de heli de vrijheid en de zonsopgang te gemoet vlieg. Real man don’t look at explosions, they hang from a little ropeladder on a helicopter!

 2. Arnold Reageer

  Helaas zit ik opgescheept met een erg knuffelige celgenoot genaamd Big Steve die ook nog eens last heeft van winderigheid. Na maandenlang in het dampende meurende hokje opgesloten te zitten besluit ik om mijn meesterplan uit te voeren.
  De dagen erna vlecht ik van mijn snor een stuk touw, smokkel ik een glazen pot mee uit de keuken, maak ik van oude kranten een soort papier mache (het andere ingrediënt mogen jullie zelf invullen). Ik jat vervolgens de sleutel van de bewaker en druk deze vlug in de papier mache en stop de sleutel terug. Met mijn laatste lucifer smelt ik mijn tandenborstel om in de afdruk van de sleutel. Wanneer deze hard is heb ik mijn eigen sleutel. Via mijn vriend Blauw heb ik een poster van Rita Hayworth geregeld. Deze hang ik aan de muur. Met het lege glazen potje vang ik nachtenlang de darmgassen van mijn ‘maatje’ op en draai de deksel stevig dicht. Als ik genoeg gassen heb gespaard bind ik het touw van gevlochten haar aan het glazen potje vast en zet deze op het nachtkastje van mijn celgenoot. De andere kant van het touw bind ik aan zijn pols vast. Met de zelfgemaakte sleutel open ik s’nachts mijn celdeur en sluip richting de wasserette. Hier jat ik een bewakers uniform en kleed mij om. Via de riolering kruip ik mijn weg naar de vrijheid. De stank doet mij niks omdat ik maandenlang aan diverse geuren ben blootgesteld. De volgende ochtend draait mijn celmaat zich om waardoor hij het glazen potje van het nachtkastje trekt. Deze valt op de grond kapot en de romige geuren van zijn binnenvoering worden door de cel verspreid waardoor hij ze eindelijk zelf ruikt. De directeur komt de cel binnenstormen en trekt de poster van Rita Hayworth van de muur, waar natuurlijk geen tunnel achter zit. Ik ben vrij en was mij in de dorpsfontein waarna ik mijzelf klemzuip in de Drunking Donkey. The End.

 3. Nadine Reageer

  Ik wikkel bubbeltjesplastic om mijzelf heen en verstop mij als pakketje op de postafdeling en laat mij via DHL naar de City of Arx verzenden. Kans is wel dat het dan een paar maanden duurt voor het pakketje aankomt….

 4. Sander Reageer

  Ontsnappen uit Fort Joy,bewaker vermoorden zijn kleren aandoen en als bewaker mengen tussen de rest en er op een dag zo uitlopen

 5. Roy Reageer

  Eerst zal ik een voorbeeldige gevangene zijn. Als ik dan vertrouwen van de bewakers heb gewonnen kan ik ze eenvoudig om de tuin leiden. Alle trucs geleerd van series als prison break ga ik in praktijk brengen. Zelfvertrouwen, lef en geduld brengt mij buiten de muren van Fort Joy

 6. Paul Reageer

  Eerst proberen de bewaarders van het fort te paaien. Als er dan langzaam enige band van vertrouwen is opgebouwd vraag ik of ik een mooie poster van Rita Hayworth in mijn cel mag hangen. Achter die poster begin ik in de nacht langzaam een tunnel te graven. Overdag tijdens het luchten strooi ik wat uit de muur is gekomen langzaam via mijn broekspijp op de grond zodat niemand wat in de gaten heeft.
  Na een negentien jaar zwoegen kruip ik door de tunnel naar mijn vrijheid! :)

 7. Silvia Swart Reageer

  Ik wacht net zolang tot iedereen elkaar vermoord heeft en dan wandel ik zo de poort door :) Grapje natuurlijk. Ik maak vrienden die me helpen en vecht voor mijn leven! De aanhouder wint

 8. Johnny Reageer

  Ik verwijder mijn Teleporter Pyramid uit mijn biologische verstopplek (racial feat?) en activeer hem, hopende dat mijn partymembers niet in één van de cellen verderop zitten.

 9. J. Bakker Reageer

  Ik zou commandos style gaan. Voor de voeten van de cipier een pakje sigaretten gooien om hem af te leiden. Hem vervolgens met chloroform in slaap brengen. Zijn kleren omwisselen met de mijne. Hem zelf in de cel gooien.

  Dan richting de uitgang lopen, in de tegengestelde richting wijzen en schreeuwen: Alarm, Alarm, ein verletzte! De rest van bewakers zullen hierop reageren en de uitgang onbewaakt achter laten. Het enige wat dan rest is zonder problemen uit fort joy lopen.

 10. Patrick Reageer

  Ik gebruik de skill “Evasive Aura”. Dit geeft me 90% dodging chance, goed om de bewakers te ontwijken. En 1M extra movement speed, gotta go fast toch.

  Daarvoor heb ik 2 Aerotheurge en 2 Huntsman skill books nodig.

  De volgende characters geven me deze skill books:
  – Gawin, Aerotheurge
  – Gratiana, Aerotheurge
  – Butter, Huntsman
  – Bahara, Huntsman

  Met 2 memory erbij en tada ik kan mijn geluk beproeven door te proberen te ontsnappen.

 11. Anne Reageer

  Gebruik eerst mijn gebroken sexappeal om de wachter mee te verleiden,Wanneer dat mislukt ga ik doen alsof ik ziek ben.En zodra ze mijn cel binnen stappen om mij te checken,Gebruik ik de ram kracht van mijn enorme gewicht om hun knock out te slaan.Pak hun sleutels af en probeer op een stille manier weg te komen zonder een gevecht uit te lokken.Sluip naar de riolering pijp en kruip naar vrijheid.En al de vet dat ik verbrand terwijl ik dat doe maken me alleen maar mooier wanneer ik vrij ben:)

 12. Shamu Reageer

  Ga enorm veel trainen zodat ik massaal veel exp binnen krijg.En zodra ik een hoog level behaald heb en metaal kan buigen met mijn ogen waag ik een poging. Samen met mijn mede gevangen die ik heb bevriend over de jaren met mijn leuke flamboyante persoonlijkheid.Overmeester dan met gemak de wachters tijdens het eten en neem hun wapens en sleutels af.Probeer zo min mogelijk slachtoffers te maken,Maar ja ken mijn eigen kracht natuurlijk niet meer na al die jaren trainen.Ontsnap en open vervolgens een sportschool waar ik heel succesvol mee wordt.Trouw een mooi vrouw die na een aantal jaar al mijn geld van mij afpakt bij een turbulente scheiding.Wordt vervolgen heel depri door de gebrek aan financiële middelen,En pleeg een overval met een paar van mijn oude vrienden uit de gevangenis.Die loopt natuurlijk gruwelijk mis en wordt opgepakt.En moet dan vervolgens weer helemaal opnieuw beginnen.

 13. Don Reageer

  Ik zou Stick of Truth tactieken gebruiken: De bewaker afleiden met een Sneaky Squeaker, de cel uitvluchten om in de keuken een aubergine te jatten en deze met een aardappelschilmesje in de vorm van Fucking Ninja Stars te snijden en bewakers één voor één mee uit te schakelen. De voordeur is helaas gesloten, maar via het luchtrooster in de keuken is het dak wel te bereiken. Hier hoef ik alleen maar een koe na te doen om door aliens te worden ontvoerd. Nu nog proberen uit hun spaceship te ontsnappen voordat ik een anal probe krijg….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *