game nieuws Log in

Men in Black: International | Pixel Vault

De Men in Black zijn terug, maar ditmaal niet met Will Smith en Tommy Lee Jones. In Men in Black: International trekken Chris Hemsworth en Tessa Thompson de iconische zwarte pakken aan om het tegen buitenaardse wezens en een mol binnen de organisatie op te nemen. De film draait vanaf 20 juni in de bioscoop, maar nu kun je al kaartjes winnen bij Pixel Vault.

De Men in Black kennen we natuurlijk als de mysterieuze organisatie die het al jarenlang opneemt tegen buitenaards gespuis op aarde. Waar we eerder de avonturen van Agent J en Agent K zagen in New York, neemt Men in Black: International ons mee naar Londen, waar we Chris Hemsworth als de ervaren Agent H volgen samen met Agent M, een nieuwe agent vertolkt door Tessa Thompson. Samen moeten de twee een mol zien te ontmaskeren in de organisatie voordat aliens de aarde tot puin reduceren.

Naast Hemsworth en Thompson is ook Liam Neeson in de film te zien als High T, het hoofd van de Londense tak van de Men in Black. Emma Thompson vervult opnieuw haar rol als Agent O, de baas van de Amerikaanse tak. De nieuwe film draait vanaf 20 juni in de Nederlandse bioscopen, maar je kunt hier bij Pixel Vault nu al een prijzenpakket winnen. Daarin zitten niet alleen twee vrijkaartjes voor de film, maar ook een oplaadkabel voor je mobiele telefoon, een speldje en een waterfles in de stijl van de film. Het enige wat je daarvoor moet doen is naar onze Discord-server gaan en antwoord geven op deze vraag:

Wat zou jouw agenten-naam zijn in de wereld van Men in Black en waarom?

Naar Discord
Vertel het ons vóór 16 juni 2019 op onze Discord-communityserver. Klik op deze link of bovenstaande button om lid te worden van ons kanaal, waar je ook meer informatie over de prijsvraag vindt.

Men in Black: International | Pixel Vault
Tags:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *