game nieuws Log in

The Crew 2 | Pixel Vault

Ga in stijl de weg op

Het is bijna zover, eind juni mogen we los in The Crew 2 en te land, ter zee en door de lucht de Verenigde Staten doorkruisen. Om in stijl van start te gaan, geven wij een The Crew 2 goodiepakket weg!

Op 29 juni lanceert Ubisoft The Crew 2 en mogen we opnieuw de grote open wereld verkennen. Dat doen we deze keer niet alleen op vier of twee wielen, maar ook met vliegtuigen en speedboten. Om de release te vieren, mogen we van Ubisoft een goodiepakket weggeven met onder andere een t-shirt, poster en een pet.

Mocht je de game nog niet gecheckt hebben, denk er dan aan dat je tot 25 juni de game kunt checken tijdens de open b├Ęta. Dan kun je meteen inspiratie opdoen voor je antwoord op onze prijsvraag, want je kunt dit pakket winnen door antwoord te geven op de volgende vraag:

Welke route moet iedereen hebben afgelegd in The Crew en waarom?

Laat je antwoord hieronder achter en maak meteen kans op dit toffe pakket. Meedoen kan tot en met 1 juli 2018.
Tags:

12 reacties

  1. Anouk Nijmeijer Reageer

    Niet heel orgineel maar ik ga toch echt voor route 66. Een iconische route die iedereen die van touren houdt een keer in het echt gereden moet hebben.

  2. Daan Truyers Reageer

    De binnenweg van Los Angeles naar San Francisco. Het is een mooie binnenweg met een paar rechte stukken om even snel te rijden en een paar mooie bochten om jouw drifting skills wat te testen. Als je hierna nog zin hebt kan je van San Francisco terug naar Los Angeles over de autosnelweg om de topsnelheid van jouw auto te testen.

  3. Job Callenbach Reageer

    Langs monument valley, Yosemite national park, grand canyon, death valley, en dan kan je in de avond mooi eindigen in LA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *