game nieuws Log in

Bumblebee | Pixel Vault

We kennen ondertussen de verhalen van de strijd tussen de Autobots en de Decepticons, maar hoe begon het allemaal voor de vlotte babbel bekend als Bumblebee? Vanaf 20 december kun je het in de bioscoop zien en je maakt nu al kans op vrijkaarten.

Als prequel op de Transformers-films reist Bumblebee af naar het jaar 1987. De Autobot schuilt op dat moment in een autokerkhof, waarschijnlijk voor de Decepticons. Op dat moment wordt hij gevonden door Charlie, een jongedame op zoek naar haar eerste auto. Al snel komt Charlie er echter achter dat dit geen normaal Kevertje is.

Benieuwd naar de nieuwe film, die vanaf 20 december in de bioscoop draait? Samen met Universal mogen we drie prijzenpakketten weggeven aan onze community. Daarin tref je niet alleen twee vrijkaartjes, maar ook een rugzak aan. Om kans te maken op een van de pakketten ga je naar onze Discord-communityserver en beantwoord je de volgende vraag:

In welke Autobot / Decepticon zou jij een ritje willen maken?

Naar Discord
Vertel het ons vóór 22 december op onze Discord-communityserver. Klik op deze link of bovenstaande button om lid te worden van ons kanaal, waar je ook meer informatie over de prijsvraag vindt.

Bumblebee | Pixel Vault
Tags:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *