game nieuws Log in

Ant-Man and The Wasp | Pixel Vault

Scoor je eigen Ant-Man-outfit

Het Marvel-universum draait volle toeren de laatste tijd en na een verpletterend Avengers: Infinity War is het nu de beurt Ant-Man and the Wasp. Om lekker in de Marvel-sfeer te blijven, mogen wij een Ant-Man and the Wasp goodiepakket weggeven.

Op 18 juli kunnen we ons weer vermaken met de avonturen van onze kleine, grote held Ant-Man. Dat doet hij deze keer niet alleen, maar met Wasp, een heldin met een zelfde soort pak. Ook zij kan groter en kleiner worden, maar heeft ook wat upgrades gekregen, zoals het afvuren van projectielen en de mogelijkheid om te vliegen.

Ant-Man & The Wasp prijsvraag | Pixel VaultIn dit vervolg op Ant-Man uit 2015 bevinden we ons vlak na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Scott Lang (Ant-Man) probeert zijn leven als vader in balans te krijgen met zijn rol als superheld. Als hij namens Hank Pym een nieuwe missie aangeboden krijgt, wordt dit moeilijker dan ooit.

Wil je kans maken op het Ant-Man and the Wasp goodiepakket? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat zou jij doen als je het pak van Ant-Man tot je beschikking had?

Laat hieronder een origineel/grappig/stoer antwoord achter en maak meteen kans op een cool Ant-Man t-shirt, een sleutelhanger en een pin badge. Meedoen kan tot en met 18 juli 2018.
Tags:

29 reacties

 1. Henri Beulen Reageer

  Als ik het pak van Ant-Man tot mijn beschikking had?
  Als Ant-Man zou ik door het sleutelgat van het kantoor van mijn baas kruipen, zijn pc openen (hij logt nooit uit..:)), naar mijn salarisgegevens gaan en stiekem een nulletje voor de komma erbij typen!
  Als Giant-Man zou ik mezelf 20 meter groot maken en de boom achter in mijn tuin met mijn blote handen eruit trekken, omdat ik in de herfst altijd zoveel bladeren moet opruimen in in de lente zoveel bloesem. Zo klagen de achterburen ook niet meer!

 2. Joost Kampmeijer Reageer

  Ik zou als Antman wel bij het gesprek tussen Trump en Poetin willen zijn. Benieuwd hoe het achter de gesloten deuren aan toe gaat.

 3. Maikel Frijters Reageer

  Ik heb al heel vaak kleingeld op de grond laten vallen en dat rolt dan natuurlijk meteen lekker onhandig onder de kast. Met het pak van Ant-Man kan ik eindelijk onder die kast komen en kom ik als een rijke superheld er weer onder vandaan!

 4. Anna Reageer

  Met de pak van Ant-Man zou ik een spion worden voor de burgers.Maak me zelf dan zo klein dat ik politieke figuren af kan luisteren en maak vervolgens al hun vieze geheimen openbaar zodat we in een eerlijkere wereld kunnen leven.

 5. m chen Reageer

  Als ik ook nog eens chirurg ben dan zal ik icm de pak van Ant-man operaties willen uitvoeren op plekken die normaal gesproken niet uitvoerbaar zijn!

 6. Chris Heijboer Reageer

  Ik zou als Ant-Man alle muntjes uit wensfonteinen in mijn broekzak keer op keer opvissen. Easy earnings.

 7. Els Timmers Reageer

  Ik ben niet zo heel groot en zou het niet erg vinden als ik mezelf wat groter zou kunnen maken als iemand met een chagrijnige kop tegen me aanloopt in een café. Het lijkt me geweldig om ook eens intimiderend te zijn. :D

 8. Roy Reageer

  Als antman lekker klein de wereld bekijken zonder zelf gezien te worden. Val waarschijnlijk van ene verbazing in de andere

 9. Marcel Reageer

  Dan zou ik stiekem en ongezien naar de bioscoop gaan om Antman & The Wasp te zien aangezien ik de bioscoopkaarten mis bij deze prijsvraag.

 10. Joke Somers Reageer

  Ik zou mezelf heel klein maken en op zoek gaan naar een klein hoopje zand. Op het strand is het met dit lekkere weer altijd veel te druk en met dat kleine hoopje maak ik mijn eigen privé-strand! Alleen even oppassen dan voor al dat enge ongedierte dat opeens de grootte heeft van een hond.

 11. Jens Reageer

  Lijkt me wel lachen om zo klein te zijn dan ga ik op mijn kat zitten , dan kan ik eindelijk eens zien wat hij allemaal uitspookt.

 12. Manuela Diepstraten Reageer

  Mezelf klein maken om zo mensen (criminelen, pestkoppen) in de gaten te kunnen houden en hun geheimen/daden tegen hen te kunnen gebruiken om zo hun slachtoffers te helpen.

 13. Lida Reageer

  Het pak, ja het lijkt me heerlijk om te kunnen vliegen. Maar met hoogtevrees gaat dat moeilijk lukken. wel jammer. mooi pakkie is het.

 14. Brian Berends Reageer

  leuk voor op carneval. kunnen mensen mij eens zien als super hero en mijn vrouw is al klein voor mij kan ze ook een keer het gevoel hebben dat ze groter is

 15. Johan Reageer

  Als een vliegje op de muur een dag bij al mijn vrienden in huis rondhangen en kijken wat ze zoal uitspoken!

 16. Wout Jut Reageer

  als een echte held, immers, want bij krachten hoort een grote verantwoordelijkheid, zou ik alle wapens ter wereld (ALLEMAAL!!! ALLES!!) verkleinen tot het allemaal past in een emmer (zware emmer) en vervolgens omsmelten tot een Hello Kitty beeld (want om een vage reden, lees sluikreclame, zie je Hello Kitty in veel Marvelfilms!)

 17. Greetje heller Reageer

  Als ant-man zou ik als klein ant gratis meereizen met vliegtuigen en gratis logeren in hotels.Zo kan ik de wereld zien voor nop.

 18. Nicole Atsma Reageer

  Die zou ik aan me oud collegaatje geven
  Hij is een enorme comic fan
  Hij zit momenteel thuis met een burn out en kan wel een leuke oppepper gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *