We zijn jarig en dat vieren we met een nieuwe site!

Blog
Robert Zomers op 4 februari 2020
We zijn jarig en dat vieren we met een nieuwe site!

Pixel Vault is jarig! We bestaan inmiddels alweer negen jaar en in die periode is er veel veranderd. We spelen geen games meer op de PlayStation 3, maar kijken inmiddels halsreikend uit naar de PlayStation 5. We schrijven niet alleen meer over games, maar ook over gear en cultuur. En oh ja, we zijn ook nog van naam veranderd. Nu is het tijd voor de volgende stap: een compleet nieuwe website.

Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen en bouwen van een nieuw Pixel Vault. Een Pixel Vault dat helemaal is gericht op onze lezers. We willen namelijk niet alleen mooie, diepgaande artikelen over games, gear en cultuur maken, maar ook dat deze stukken goed tot hun recht komen.

Dat betekent dat we alle banners, pop-ups en knipperende advertenties van de site gegooid hebben. Je leest het goed: je vindt op Pixel Vault geen irritante advertenties meer. Je kunt je adblocker dus rustig uitzetten. We zijn namelijk erg trots op wat we als redactie elke week aan artikelen en reviews neerzetten en willen dat jullie deze in alle rust kunnen lezen.

[image_with_animation image_url=”26447″ alignment=”” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”]

“We kunnen nu trailers en sterke quotes mooi uitlichten”

Natuurlijk is dat niet het enige wat we gedaan hebben. We hebben ook gekeken naar hoe we de leeservaring zo prettig mogelijk kunnen maken op zowel desktop als mobiele apparaten. Daarom kun je nu op elk apparaat optimaal gebruikmaken van Pixel Vault, of dat nu op je telefoon is of in 4K op je gaming-monitor.

Daarvoor moest er aan de achterkant het een en ander veranderen, maar dat gaf ons ook meteen de gelegenheid om nieuwe mogelijkheden aan onze artikelen toe te voegen. Zo ga je nu veel meer beeld vinden bij onze stukken en kunnen we trailers en sterke quotes mooi uitlichten en dat is nog maar het begin!

We hebben heel veel mooie plannen voor Pixel Vault de komende jaren en we willen ook graag horen wat jullie, onze lezers, willen zien. Dus laat je vooral horen en doe mee aan onze prijsvraag. Voor nu wensen we je heel veel leesplezier!

De Pixel Vault-crew