Log in

Het is een zwaar kwartaal geweest voor uitgever van mobiele en sociale games Zynga. Het bedrijf heeft tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers bekend gemaakt dat ze in het afgelopen kwartaal een verlies hebben gedraaid van 15,8 miljoen dollar. Daarnaast zakt het aantal gebruikers hard weg.

De verliezen hakken er hard in bij Zynga, welke volgen na al een grote ontslagronde bij de uitgever en het vertrek van een aantal belangrijke bestuursleden. Nu begint ook het aantal gebruikers hard in te zakken. Maandelijkse gebruikers zakte terug van 192 miljoen naar 136 miljoen, een daling van 36 procent in vergelijking tot vorig jaar. Wanneer er wordt gekeken naar de verschillen tussen het afgelopen kwartaal en het kwartaal ervoor zakte het aantal maandelijkse gebruikers weg met 22 procent.

Ook de dagelijkse gebruikers zakte weg in het afgelopen kwartaal: in vergelijking tot vorig jaar zakte het aantal weg met 45 procent en tot het vorige kwartaal met 24 procent. Ook het volgende kwartaal ziet Zynga niet positief in: het bedrijf verwacht een verlies van 14 miljoen dollar tot 43 miljoen dollar.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie