Zit Crash Bandicoot in nieuwe Skylanders-game?

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Zit Crash Bandicoot in nieuwe Skylanders-game?

Al tijden smeken fans om een terugkeer van Crash Bandicoot, maar het lijkt erop dat een volledige reboot van de serie voorlopig nog wel op zich laat wachten. Toch lijkt Crash een kleine terugkeer te maken. Op de website van de nieuwe Skylanders-game was er een verwijzing naar de PlayStation-mascotte te vinden.

Op de website van Skylanders Imaginators, het nieuwste deel in de toys-to-life serie, was er tijdelijk een tabblad met de titel “Crash” te vinden. Ondertussen is dit tabblad alweer verdwenen, maar niet voordat men er een screenshot van kon maken.

Het tabblad, toen het nog werkte, gaf mensen de mogelijkheid om een verkoper te selecteren voor de Crash-versie van de game, welke alleen voor de PlayStation 4 beschikbaar was. Mocht Crash Bandicoot dus inderdaad in Skylanders Imaginators zitten, dan zal deze waarschijnlijk alleen voor de PlayStation 4-versie beschikbaar zijn.

Fans smeken al jaren voor een terugkeer van de serie, maar het enige wat we echt hebben gezien is een level uit het origineel in Uncharted 4: A Thief’s End. De laatste nieuwe titel van de game stamt alweer uit 2010: Crash Bandicoot Nitro Kart 2. Mochten we een aankondiging zien van Crash Bandicoot in Skylanders Imaginators of een compleet nieuwe titel, dan zal dit waarschijnlijk gebeuren tijdens de E3 van komende week.