Log in

Dice, de ontwikkelaar van Battlefield 4 meldde dat bij de lancering van deze game er 7 verschillende modi en 10 verschillende maps aanwezig zullen zijn. Uitbreidingen worden later via download aangeboden aldus de makers.

De verschillende modi in de multiplayer van Battlefield 4 zullen onder andere Team Datchmatch, Squad Deathmatch, Domination, Rush en Conquest zijn. Ook zullen er een tweetal nieuwe modi bij zitten, genaamd Defuse en Obliteration. De eerstgenoemde bevat enkel grondtroepen en kent geen respawns zoals in de andere modi. In Obliteration spelen twee teams tegen elkaar die elk drie doelwitten moeten opblazen door middel van random geplaatste bommen.

Eerder deze week werd al bekend dat Battlefield Premium weer terug zal keren in Battlefield 4. Voor een extra 50 dollar krijgen Premium leden twee weken eerder toegang tot alle uitbreidingen voor het spel dan de reguliere spelers, naast een aantal andere voordelen. Battlefield 4 staat gepland voor release op 31 oktober op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Een PlayStation 4 versie zal op 29 november in de schappen liggen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie