Zandalari druids veranderen in schildpadden in Battle for Azeroth

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Zandalari druids veranderen in schildpadden in Battle for Azeroth

Blizzard is druk bezig met de ontwikkeling van de volgende World of Warcraft-uitbreiding: Battle for Azeroth. Via de testservers weten fans steeds meer informatie over deze uitbreiding te ontfutselen en nu blijken er models voor de druid-vormen van de Zandalari Trolls in de data verscholen te zitten. Wat blijkt: Troll druids kunnen straks in schildpadden veranderen.

Battle for Azeroth moet later dit jaar uitkomen en de eerste alfatests zijn inmiddels gestart. Testers hebben via de datafiles van de komende uitbreiding ontdekt hoe de feral forms van Zandalari druids eruit komen te zien. Dit nieuwe Troll-ras blijkt niet te veranderen in de gebruikelijke cat form of bear form, maar verandert in een grote gepantserde schildpad wanneer ze de rol van tank aannemen. Op Wowhead zijn de verschillende vormen van de feral forms te bekijken.

Zandalari Troll Druid bear form Battle for Azeroth 
 Pixel Vault

Naast de feral tankvorm is ook de Moonkin form mogelijk gelekt en hebben we ook beelden van de travel en fly form van de Zandalari Druids. Deze komen in de vorm van een dinovogel en de welbekende raptor die reeds als class mount diende voor de Trolls. Hoewel het niet zeker is of dit de definitieve vormen zijn voor de Zandalari druids, geeft het in ieder geval een goed idee van welke kant Blizzard met de feral forms op wil gaan.

Benieuwd naar wat ons allemaal te wachten staat in Battle for Azeroth? Lees dan onze preview van de aankomende uitbreiding.