Log in

Een aantal van de grote launch titels voor Microsoft’s nieuwe Xbox One zullen exclusieve Day One-DLC krijgen. De downloadbare content, welke alleen met de eerste ladingen van de game zal worden geleverd, zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor Dead Rising 3, Ryse en Forza Motorsport 5.

De Day One-versie van Dead Rising 3 zal met een speciaal Dead Rising Tribute Pack komen, welke een eerbetoon zal zijn aan de voorgaande games. In het pakket zullen spelers skins krijgen van de helden uit de voorgaande games, Frank West en Chuck Greene. Frank West zal zijn speciale Zombie Slugger-wapen ter beschikking krijgen, terwijl Chuck Greene aan de slag zal gaan met de Paddle Saw.

Ryse zal in zijn Day One-editie een extra level, met de naam Ruins, hebben voor de Gladiator co-op modus. Daarnaast zullen spelers ook met een uniek zwaard aan de haal gaan. Spelers met de Day One-editie kunnen spelers zonder deze editie ook uit kunnen nodigen in het co-op level om alsnog samen te kunnen spelen.

Het was al bekend dat Forza Motorsport 5 een Day One-editie zou krijgen, met daarin drie exclusieve wagens. Alle drie de Day One-edities zullen beschikbaar zijn als pre-orders in de betere speciaalzaken. Spelers die de games digitaal zullen kopen in de eerste twee weken na de release zullen de extra content ook ontvangen. Of dit ook zal gelden voor de Nederlandse release in 2014 is momenteel nog niet bekend.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie