Log in

Dat de Xbox One beelden tijdens het game kan vastleggen, net zoals de PlayStation 4, wisten we al. Nu is ook duidelijk geworden dat de console video’s zal opnemen in een resolutie van 1280 bij 720 pixels met een framerate van 30 frames per seconde. Zelfs als de game in kwestie een hogere resolutie of framerate heeft, zal deze instelling worden gebruikt.

Tijdens een interview met IGN bevestigd Marc Whitten, Chief Xbox One Platform Architecht, deze gegevens. Zelfs wanneer de game in een hogere resolutie wordt gespeeld, zal deze worden omgezet naar de resolutie van 720p. Wat de reden hierachter is, is momenteel nog niet duidelijk, maar dit heeft mogelijk te maken met de hardware capaciteit van de console.

Tijdens de aankondiging van de console werd al bekend dat de Xbox One de laatste vijf minuten zal opnemen en dat spelers deze op ieder moment kunnen bewerken en kunnen uploaden naar de servers van Microsoft. De limiet van vijf minuten zal echter alleen gelden voor singleplayer games. Tijdens multiplayersessies kunnen spelers slechts 30 seconden aan gameplay opnemen. De PlayStation 4 heeft een zelfde functie, maar zal 15 minuten aan materiaal op kunnen nemen.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie