Log in

Vandaag vertelde de corporate vice president van Microsoft, Phil Harrison, dat de Xbox One en de Kinect niet los van elkaar te verkrijgen zullen zijn. Volgens Harrison “is de Xbox One gelijk aan Kinect” en moeten consumenten niet verwachten dat de twee apart verkocht worden.

Harrison: “Het zijn aparte systemen. Een Xbox One heeft chips, het heeft geheugen, het heeft een Blu-Ray speler, het heeft Kinect, het heeft een controller. Dit zijn allemaal gedeeltes van het ecosysteem van het platform”. Daarnaast benadrukte hij dat het een “magische ervaring is om de Xbox One aan te zetten via stemherkenning en een profiel te laden. Het doet je op een andere manier nadenken over de relatie die je nu hebt met technologie. Het is persoonlijk. Je gaat denken van ‘waren er maar meer apparaten die dit deden’”.

Onlangs werd al aangekondigd dat de Xbox One ook standaard geleverd wordt met een headset en dat Kinect voice control en andere ingebouwde functies niet per se nodig zijn om te spelen. Wel zullen er specifieke features zijn binnen de Xbox One interface die exclusief met Kinect te gebruiken zijn.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie