game nieuws Log in

Wolfenstein 2 The New Colossus | Pixel Vault

Afgelopen jaar konden we al Doom en Skyrim verwelkomen op de console van Nintendo. Uitgever Bethesda gaat ondertussen rustig door met het overzetten van hun games en als alles meezit is Wolfenstein II begin volgend jaar aan de beurt. Er wordt momenteel gewerkt aan een port door Panic Button.

Panic Button werkt aan een port van Wolfenstein II: The New Colossus voor de Nintendo Switch. Dat meldt Gamereactor op basis van een interview met een van de designers van Wolfenstein II. Dezelfde studio bracht eerder dit jaar Doom naar de Switch en verwacht met Wolfenstein II vergelijkbare resultaten te kunnen halen. De oorspronkelijk ontwikkelaar Machine Games heeft er alle vertrouwen in dat Panic Button een volwaardige Switch-port kan maken:

they’re experts at the Switch an now they’re experts with the [id Tech 6] engine so we work with them, and the Doom version turned out to be really kick-ass on the Switch so I think Wolfenstein will be the same – Senior game designer Andreas Öjerfors

Wolfenstein II: The New Colossus moet begin 2018 uitkomen voor de Switch. Of de game net als de andere titels van Bethesda ook een VR-versie krijgt, durfde de ontwikkelaars niet te zeggen, maar ze sluiten het niet uit.Meer weten:

Lees hier al het Wolfenstein II: The New Colossus nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *