Log in

Elke medewerker van Microsoft’s Interactive Entertainment Business-tak krijgt een leuke verassing als ze in dienst waren voor 12 juli en dat nog steeds zijn bij de release van de Xbox One. Dan staat er namelijk een exclusieve witte Xbox One op ze te wachten. Of we de console ook in de winkels zullen zien is nog maar de vraag; Larry Hryb spreekt over ‘heel misschien in de verre toekomst’.

De witte Xbox One verschilt maar weinig van de console die we in de winkels zullen zien. Buiten het feit dat hij wit is gekleurd veranderd er namelijk maar weinig. Toch krijgen medewerkers niet alleen de console, maar ook alle first-party titels zoals Forza Motorsport 5 en Dead Rising 3. Daarnaast ontvangt men een jaar gratis Xbox Live Gold en een unieke Day One-achievement.

Of de console ooit naar de winkels zal komen in zijn witte versie is nog maar de vraag. Reddit-gebruiker KillerBYTE stelde de vraag aan Larry ‘Major Nelson’ Hryb, maar kreeg enkel de reactie dat dit “mogelijk vééééér in de toekomst” kan gebeuren.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie