Log in

De Wii U versie van Splinter Cell: Blacklist zal geen offline multiplayer bevatten. Ubisoft producer Liu Jun vertelde dit in een interview aan Nintendo Life. Zijn verklaring was dat de hoeveelheid tijd die in het implementeren van een soortgelijke functie niet meer aanwezig was en Ubisoft liever wilde focussen op de rest van het product. Wel zal de game nog steeds een Co-op functie bevatten op de console van Nintendo die online met een andere speler kan worden gespeeld.

“Om een achterstand in release ten opzichte van de andere consoles te voorkomen hebben we besloten om deze functie achterwege te laten” vertelde Jun. “We verwachten dat de spelers het veel fijner zullen vinden om de game tegelijk te hebben met de andere consoles”.

Splinter Cell: Blacklist zal in de online multiplayer modus wel unieke functies kennen met betrekking tot de gamePad van de Wii U, zo zal de speler de GamePad bijvoorbeeld kunnen gebruiken als microfoon. Jun belooft ook dat de Co-op modus complementair zal zijn aan de single player missies en extra diepte zal brengen m.b.t. het verhaal.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie