Log in

Karaoke-fans met een Wii U in Europa kunnen vanaf oktober aan de slag met met de speciale Wii Karaoke U-app op hun consoles. Dit maakte Nintendo afgelopen nacht bekend. In plaats van dat de spelers de game kopen, kopen ze tijdstickets.

In totaal zal er een catalogus met 1500 liedjes beschikbaar zijn wanneer de game lanceert op 4 oktober. In plaats van dat spelers de game kopen, kunnen ze hem gratis downloaden. Daarna kopen ze tickets in de eShop die ze het recht geven om de game voor een bepaalde tijdsperiode te spelen. Voor een uur karaoke zullen spelers ongeveer 2 euro neertellen, terwijl een 24 uurs-ticket tegen de 5 euro over de digitale toonbank zal gaan. De echte fans kunnen ook een maand-ticket kopen. Hiervoor ze ongeveer 15 euro kwijt zijn.

De karaoke-app maakt gebruik van de Game Pad als microfoon, maar de tablet dient ook als digitale catalogus waarop spelers hun favoriete nummers kunnen kiezen. In de game zal de speler zijn / haar Mii op het podium klimmen. De omgevingen van de sessies kunnen worden gekozen door de spelers.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie