Log in

Warner Bros Interactive heeft nieuwe details uit de doeken gedaan rondom de multiplayermodus uit Batman: Arkham Origins. In de modus, die de naam Invisible Predator Online zal dragen, zullen 8 spelers het tegen elkaar opnemen. De modus zal niet in de Wii U-versie van de game verschijnen.

In Invisible Predator Online zullen twee teams van drie, onder leiding van Bane en Joker, het tegen elkaar opnemen. Deze twee teams zullen er alles aan doen om elkaar uit de weg te ruimen, om zo de leiding te krijgen over Gotham City. Maar er zal ook een derde team het toneel betreden in de vorm van Batman en Robin. Omdat Batman en Robin in de minderheid zijn tegenover de soldaten van Bane en Joker, kunnen spelers als Batman en Robin sluipen en gebruik maken van het hoogte verschil in levels.

Spelers binnen de teams van Bane en Joker kunnen de match winnen door de tickets van het andere team weg te spelen. Batman en Robin hoeven zich hier echter niet te houden. Een voldoende aantal tegenstanders uitschakelen is genoeg voor de Dark Knight en zijn hulpje om te winnen

De multiplayer zal niet door Warner Bros Montreal ontwikkeld worden, maar door Splash Damage, het team dat we ook kennen van onder andere Brink. De studio zal de multiplayermodus ontwikkelen voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Er is door Warner Bros niet gekozen voor een multiplayer versie op de Wii U: de console heeft een te klein online publiek om winstgevend te zijn.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie