game nieuws Log in

Warface | Pixel Vault

De gratis online shooter Warface krijgt een Battle Royale-modus. Uitgever My.com en ontwikkelaar Crytek hebben in een trailer voor de game laten weten dat we binnenkort met tientallen spelers tegelijk op elkaar mogen gaan jagen. Daarmee volgt de game in de hype ontstaan door PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Warface is al een aantal jaar beschikbaar, maar lijkt nog altijd een stabiele groep gamers te hebben die de titel draaiende weten te houden. Nu krijgt de game een nieuwe modus gebaseerd op het recentelijk populair geworden Battle Royale-model. De game windt er dan ook geen doekjes om en noemt de modus gewoon Battle Royale. In de modus mag je de gebruikelijke onderdelen verwachten: een groot open level, veel wapens en het doel om als laatste in leven te zijn. Hieronder de officiële omschrijving van de modus:

Warface has a broad variety of game modes available – some are more conservative and classic, suited to the 5-on-5 scenarios, whilst some others are more dynamic and perhaps even, arcade. With Battle Royale, we wanted to create something on the thin verge between the two, and here you have it: quick-paced combat with an element of the unknown – you never know which gun you’re going to get, with action taking place on the largest PvP map ever seen in the game.

 

Wanneer de modus precies zal verschijnen is nog onduidelijk, maar volgens het team achter de game komt deze in de volgende update van Warface. Spelers zullen er wel snel bij moeten zijn, want de modus is maar voor “een beperkte tijd” te spelen. De ontwikkelaar zal daarna de feedback van de spelers gebruiken om de modus te verbeteren voordat deze terugkeert.

Warface wordt ontwikkeld door Crytek, al heeft de studio wel de rechten van de game begin 2017 verkocht aan My.com, de Russische uitgever in handen van internet-gigant Mail.ru. Crytek lijkt ondertussen uit de financiële problemen te zijn en werkt nu aan de multiplayer-shooter Hunt, naast dat het onder andere Warface onderhoudt.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *