VR-titels van Ubisoft krijgen releasedatum

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
VR-titels van Ubisoft krijgen releasedatum

Ubisoft is druk bezig om drie Virtual Reality-games klaar te krijgen voor hun release en op gamescom maakte de uitgever de releasedata bekend voor Eagle Flight, Werewolves Within, en Star Trek: Bridge Crew. Alle games komen nog voor het einde van 2016 naar de PlayStation VR, Oculus Rift en de HTC Vive.

Eagle Flight

In Eagle Flight speel je, zoals de naam al suggereert, als een grote adelaar. Je kijkt door de ogen van het dier en beweegt je door de lucht door rond te kijken met de VR-bril. Het is een multiplayer-game waarin je in teams een soort capture the flag speelt. Eagle Flight komt 18 oktober uit voor de Oculus Rift, 8 november voor de Playstation VR en tot slot op 20 november voor de HTC Vive.

 

Werewolves Within

In deze game zit je voornamelijk rond een kampvuur en moet je erachter komen wie de weerwolf is die in een dorpje de inwoners één voor één van kant maakt. Nu klinkt sommige mensen dit misschien wel heel bekend in de oren, want het is namelijk hetzelfde idee als het gezelschapsspel Weerwolven van Wakkerdam, maar dan in VR. Werewolves Within komt 6 december uit op alle drie de VR-systemen.

 

Star Trek: Bridge Crew

Star Trek-fans zal deze titel niet ontgaan zijn, want in Bridge Crew kun je met een groep vrienden een groot ruimtevaartuig navigeren. Je moet wel drie vrienden hebben om er een succesvolle ruimtemissie van te maken, maar mocht dat geen probleem zijn, dan lijkt Bridge Crew een verplichte Star Trek-ervaring voor elke fan te worden. Star Trek: Bridge Crew komt uit op 29 november voor alle VR-platformen.