game nieuws Log in

10 Crowns | Pixel Vault

Mohawk Games kondigde deze week een nieuwe game aan: 10 Crowns. De relatief onbekende studio wordt geleid door twee oudgedienden uit de gamesindustrie: Soren Johnson en Dorian Newcomb. Beide ontwikkelaars werkten aan de Sid Meier’s Civilization-games en hebben nu hun eigen project gestart.

In samenwerking met uitgever Starbreeze kondigt Mohawk Games hun nieuwe titel aan, 10 Crowns. De game is een 4X turn-based strategiegame. 10 Crowns speelt zich af in een historische setting, al wordt niet direct gemeld welke. Het gepubliceerde artwork doet in ieder geval suggereren dat de Middeleeuwen langs gaan komen. Verder kunnen spelers rekenen op het creëren van een eigen dynastie, die door meerdere eeuwen stand moet houden.

Buiten het genre en de historische setting zijn er nog weinig details over de game bekendgemaakt. Wel laat de CEO van Starbreeze, Bo Andersson, weten dat hij als Civilization-fan erg enthousiast wordt van wat 10 Crowns te bieden heeft. Het is echter nog een prototype, dus het duurt nog wel even voor we meer van de game gaan zien. Een releasedatum is dan ook nog niet bekendgemaakt.Meer weten:

Lees hier al het 10 Crowns nieuws >>

Bron:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *