game nieuws Log in

Rick and Morty Dungeons & Dragons

Het vierde seizoen van de populaire animatieserie Rick and Morty begint in november dit jaar. Dit heeft televisiezender Adult Swim bekendgemaakt in een korte video. Dit natuurlijk geheel in Rick and Morty-stijl.

Het was al bekend dat de satirische animatieserie uit de pen van Dan Harmon en Justin Roiland een vierde seizoen zou krijgen. Televisiezender Adult Swim kondigde zelfs vorig jaar mei al aan dat kijkers nog sowieso 70 afleveringen konden verwachten. Wanneer dat vierde seizoen echter zou beginnen, was lange tijd onbekend. Nu heeft de zender dit via een korte trailer bekendgemaakt: vanaf november 2019 zijn nieuwe afleveringen te zien.

Hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen van de serie precies krijgt, is nog niet bekend. Dit zal hoogstwaarschijnlijk in lijn liggen met vorige seizoenen, wat betekent dat fans op minstens tien afleveringen kunnen rekenen. De serie is al regelmatig in het nieuws geweest, vooral na de hype en het daaropvolgende debacle rondom McDonald’s Szechuan-saus.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *