game nieuws Log in

World of Warcraft

Blizzard heeft aangekondigd dat eerder verwijderde karakters van spelers in World of Warcraft kunnen worden teruggehaald. Dit meldt het bedrijf op de officiele World of Warcraft blog. De functie zal in een content patch worden uitgegeven voor de release van de nieuwe uitbreiding voor de game, Warlords of Draenor.

Er zullen echter wel een aantal voorwaardes verbonden zijn aan de ressurectie van de karakters: Enkel personages boven level 10 en Death Knights boven level 55 zullen in aanmerking komen. Karakters vanaf level 50 zullen op elk moment teruggehaald kunnen worden, karakters tussen level 30 en 49 hebben deze mogelijkheid slechts 120 dagen na het verwijderen. Eenzelfde grens wordt gesteld voor spelers tussen level 10 en 29, die zullen slechts 90 dagen de tijd hebben om van gedachten te veranderen. Spelers die hun karakter willen terughalen kunnen dit een maal per dertig dagen doen. Wel zullen de eerder verwijderde personages al hun enchantments, gems en items gewoon met zich mee dragen.

De patch van Blizzard komt vlak voor de release van de uitbreiding Warlords of Draenor. De nieuwste telg in het World of Warcraft-universum belooft grote veranderingen, waaronder een grote update met betrekking tot de character graphics. Blizzard waarschuwt dan ook dat de veranderingen een behoorlijke impact kunnen hebben op hoe de game zal draaien. Warlords of Draenor zal uitkomen op 13 november en zal spelers in staat stellen hun karakter tot level 100 te krijgen.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *