game nieuws Log in

Death Note | Pixel Vault

Eind augustus 2017 bracht Netflix de film Death Note uit. Hoewel de film destijds niet erg positief werd ontvangen, waagt Netflix het toch om een vervolg te produceren. De film zou namelijk hoge kijkcijfers hebben. 

In The Hollywood Reporter geeft Greg Russo aan dat hij aan de slag gaat met het tweede deel van Death Note. Het eerste deel werd in 2017 niet heel positief ontvangen. Naast de verwachtingen van het verhaal hadden fans vooral problemen met de blanke acteurs. Het zogeheten whitewashen van de cast schoot in het verkeerde keelgat bij veel fans. Whitewashen betekent dat personages van een niet blanke afkomst door een blanke acteur wordt gespeeld. In dit geval worden de Aziatische karakters uit de anime gespeeld door blanke acteurs.

Chief Content Officer Ted Sarandor gaf eerder aan dat de film juist een groot succes was als ze keken naar de kijkcijfers. Om hoeveel kijkers het gaat wil het bedrijf niet naar buiten brengen. Het is nog niet bekend of regisseur Adam Wingard terugkeert voor dit tweede deel.

In Death Note vindt een middelbare scholier een bovennatuurlijk notitieboekje. Met dit boekje kan hij mensen laten sterven als hij hun naam erin schrijft. Gelukkig besluit hij het goede te doen en schrijft hij de namen van criminelen in het boekje. De internationale politie is ondertussen bezig met het uitzoeken van deze mysterieuze moorden.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *