Verkoop pc-versie Batman: Arkham Knight tijdelijk gestaakt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Verkoop pc-versie Batman: Arkham Knight tijdelijk gestaakt

Wat de klapper van de maand had moeten zijn werd juist de domper voor een hoop pc-bezitters. Batman: Arkham Knight draait verre van soepel, iets waar uitgever Warner Bros. zich degelijk van bewust is. Het is dan ook om die reden dat de uitgever de verkoop van de pc-versie van de game staakt tot de problemen verholpen zijn.

Dat een game op dag 1 nog wat bugs en glitches kent, is natuurlijk altijd mogelijk, vooral met de veeleisende games van tegenwoordig. Maar dat een game zo belabberd draait dat deze niet door te komen valt, dat is niet iets wat hoort. Batman: Arkham Knight behoort helaas tot die laatste categorie als we het over de pc-variant hebben en uitgever Warner Bros. lijkt dan ook geen halve maatregelen te willen nemen. Men heeft er namelijk besloten de verkoop ervan te staken tot alle fouten, of in ieder geval de meest storende, eruit zijn gehaald.

“We willen ons verontschuldigen richting alle mensen die problemen ondervinden met Batman: Arkham Knight op de pc. We nemen deze punten erg serieus en hebben daardoor besloten de verkoop van de pc-versie te staken terwijl we er aan werken om de problemen te verhelpen en alles naar onze kwaliteitsstandaard te brengen. We waarderen onze klanten enorm en we weten dat er ook een significant aantal spelers is dat veel plezier beleeft aan de game op de pc, maar we doen er alles aan om iedere pc-gamer een betere ervaring te bieden.

De Batman: Arkham-fans hebben continu de franchise gesteund en we willen jullie bedanken voor jullie geduld terwijl we werken aan een ge-update pc-versie van Batman: Arkham Knight zodat iedereen het laatste hoofdstuk van de serie kan beleven zoals het bedoeld was.”

Hoe lang het allemaal gaat duren durft men helaas nog niet te zeggen, maar we mogen er allemaal vanuit gaan dat Warner Bros. er alles aan doet om de game zo snel mogelijk goed draaiende te krijgen. Op de consoles lijkt de game in ieder geval een behoorlijk stuk beter te presteren, gezien de inmiddels verschenen cijfers er niet om liegen. Wat wij van de game vinden, dat lees je snel genoeg op Pixel Vault.nl