game nieuws Log in

Fallout 76 | Pixel Vault

Tijdens E3 2018 werden we voor het eerst echt geïntroduceerd aan Fallout 76 door Todd Howard. Hoewel er veel grote beloftes zijn gedaan, kregen we nog weinig gameplay te zien en hadden gamers vooral veel vragen en maakten ze zich zorgen. Tijdens QuakeCon kregen we nieuwe informatie die wellicht wat vragen beantwoorden.

Dit weekend vindt QuakeCon 2018 plaats. Dit biedt Bethesda het uitgelezen moment om informatie bloot te geven over hun games en franchises. Een van deze games is Fallout 76. In verschillende video’s krijgen we veel informatie over hoe bepaalde dingen in de game gaan werken. Als eerste de Character Creation. Zoals we gewend zijn van de Fallout-games is ook in Fallout 76 deze van de partij. Daarnaast heeft de game ook een photo-mode. De foto’s die je maakt kun je personaliseren met filters en je kunt je personage laten poseren. Later kun je de foto’s bekijken en komen ze ook voorbij tijdens de loading screens.

Daarnaast kregen we ook wat meer informatie over het levelingsysteem en hoe de perks werken. Wanneer je een level stijgt, krijg je een S.P.E.C.I.A.L.-punt. Deze punten kun je gebruiken om een van de S.P.E.C.I.A.L. stats te verhogen. Heb je je keuze gemaakt, dan kun je vervolgens een perk kiezen die te maken heeft met dat ene punt. Gedurende de game krijg je hogere level perks tot je beschikking die je dan kunt gebruiken wanneer het level van de bijbehorende stat hoog genoeg is.

Tot slot heeft Todd Howard ook bekendgemaakt dat je niet verplicht bent om de game te spelen met vreemden. Er komt namelijk ook een optie om in een privéserver te spelen. Daarnaast kunnen in die privéservers mods geïnstalleerd worden.

Hieronder is het complete QuakeCon-panel van Fallout 76 te bekijken:

 Meer weten:

Lees hier al het Fallout 76 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *