game nieuws Log in

Met de aankondiging van de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding Battle for Azeroth liet Blizzard ook weten de rest van Azeroth te gaan schalen. Dit doen ze niet pas op het moment dat de nieuwe uitbreiding uitkomt, maar in de volgende patch, 7.3.5. Deze patch komt morgen naar de servers van de game.

Blizzard brengt op 17 januari (16 januari op de Amerikaanse servers) patch 7.3.5 uit. De grootste verandering in deze patch is het schalen van alle gebieden in World of Warcraft. Net als in de gebieden van de uitbreiding Legion levelen monsters en quests met je mee. Je hebt daardoor de vrijheid om te kiezen in welke gebieden je wilt levelen. Dit betekent dat je na het startgebied van elk ras naar alle gebieden in de Eastern Kingdoms of Kalimdor kunt reizen. Als je bijvoorbeeld na Elwynn Forest meteen naar Stranglethorn Vale wilt, dan kun je daar gewoon verder levelen.

Ook de uitbreidingen worden geschaald. Wanneer je character level 60 is, kun je kiezen of je naar level 80 levelt in Northrend of Outland. Hetzelfde geldt vanaf level 80 voor de Cataclysm-gebieden en Pandaria. Allebei kan natuurlijk ook, maar Blizzard geeft je vanaf morgen de vrijheid om bijvoorbeeld alles van de Pandaren over te slaan.

Verder brengt de patch een nieuwe Timewalking raid. Spelers kunnen vanaf deze week Ulduar opnieuw beleven op level 80. Je kunt de raid met tien of dertig medespelers voltooien. Ook brengt de patch een volgende stap in het verhaal van World of Warcraft met zich mee.

– Lichte spoilers voor het einde van Legion –  Het zwaard van Sargeras is voor alle spelers die Antorus hebben uitgespeeld in Silithus te zien. Hier begint een nieuwe quest line, waarmee straks Battle for Azeroth wordt ingeluid.Bron:

Tags:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *