game nieuws Log in

Steam.tv | Pixel Vault

In een blogbericht op Steam blikt Valve vooruit naar wat 2019 voor het platform te bieden heeft. Hieronder vallen enkele wijzigingen, de introductie van het platform in een nieuw land en meer.

Als eerste wilt Valve de persoonlijke interesse rond games van elke gebruiker zichtbaarder maken. Dat wil zeggen dat het platform via een algoritme leert welke titels de gebruiker graag speelt en deze ook toont. Naast dit systeem worden er ook enkele verbeteringen doorgevoerd en is Valve een samenwerking aangegaan met de Chinese ontwikkelaar Perfect World om Steam in China te introduceren.

Naast een nieuw land krijgt het design van het platform dit jaar een grondige make-over. Dat laatste trekt het design van de huidige chat volledig door naar al de rest wat de winkel biedt. Vervolgens wil Valve ook een nieuwe evenementen-systeem invoeren. Via dit systeem kunnen ontwikkelaars en uitgevers interessante evenementen aankondigen, zoals toernooien, streams en wekelijkse uitdagingen. Steam TV breidt ook uit in 2019, deze functie moet alle titels op Steam gaan ondersteunen.

Verder krijgt de Steam Chat een eigen mobiele applicatie en gaan ze het vertrouwde matchmaking-systeem van CS:GO uitbreiden naar alle titels. Als laatste zal het PC Cafe Program ervoor zorgen dat je veilig in elk internetcafe kunt inloggen om games te spelen.Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Nieuws: Valve onthult enkele details rond redesign van Steam | Pixel Vault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *