Valkyrie map in Call of Duty: WW2 is dit weekend gratis

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Valkyrie map in Call of Duty: WW2 is dit weekend gratis

In een blogpost van Sledgehammer Games op Steam laat het bedrijf weten dat de Valkyrie map in Call of Duty: WW2 dit weekend gratis te spelen is. Naast de gratis speelbare map worden spelers ook getrakteerd op allerlei bonussen.

De wereldberoemde Wolf’s Lair-bunker, die in 1941 aangevallen werd door de geallieerden, huisvestte het oude Nazi-hoofdkantoor. Tijdens dit speciale weekend krijgen alle spelers twee keer zoveel XP, Division XP en Weapon XP. Normaal kunnen alleen spelers die The Resistance DLC hebben gekocht de map spelen. Vanaf vrijdag 19:00 uur (Nederlandse tijd) is het dus mogelijk voor iedereen om de map uit te proberen. De proefperiode loopt tot dinsdag 29 mei 19:00 uur.

Buiten de nieuwe map en XP-bonussen kunnen spelers ook aan de slag met een nieuw Weapon Contract voor de Type 38 en worden er verschillende nieuwe Weapon Orders voor LMG’s, rifles, sniper rifles, shotguns en pistolen toegevoegd. Vanaf 29 mei is het ook mogelijk om nieuwe wapenskins te kopen. Volgens het bedrijf worden de opbrengsten geïnvesteerd in werkloze veteranen zodat deze een nieuwe baan kunnen krijgen. Tot slot geeft Sledgehammer Games aan dat de Nazi Zombies-update er toch echt volgend week aan zit te komen.