Update Diablo 3: UEE trekt game gelijk met PC-versie

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Update Diablo 3: UEE trekt game gelijk met PC-versie

Een update voor de PS4-versie van Diablo 3, genaamd Diablo 3: Ultimate Evil Edition, heeft nieuwe content toegevoegd aan het spel. Patch 2.1 brengt Legendary Gems, Greater Rifts, The Vault en een nieuw gebied genaamd The Cesspools naar de console; features voorheen alleen beschikbaar op de PC.

Mensen met de game voor de PS4 kunnen vanaf vandaag na het verslaan van een Treasure Goblin mogelijk een portal vinden naar The Vault, waar een nieuwe baas genaamd Baroness Greed wacht met een enorme lading goud en items. The Cesspools is een nieuw gebied alleen vindbaar in Rifts.

Wellicht interessanter zijn de Greater Rifts: een vorm van Rifts, maar dan zonder loot, met progressie en leaderboards waaraan je kan zien hoe goed je het heb gedaan. Hoe verder je komt, hoe hoger je score, maar ook tijd is van belang. De beloning van het completen van Greater Rifts komen in de vorm van Legendary Gems. Deze kun je vinden en upgraden door het doen van Greater Rifts.

Momenteel is de update alleen nog te downloaden voor de PS4, maar het ligt uiteraard in de lijn der verwachting dat de overige consoles snel volgen. Blizzard houdt in ieder geval voorlopig zijn mond