game nieuws Log in

Sony Pictures is bezig met een project dat de Uncharted-franchise naar het witte doek gaat brengen. Al eerder werd duidelijk dat de film gepland stond voor een release op 30 juni 2017, maar vandaag werd duidelijk dat het bedrijf de titel weer van diens releaselijst heeft verwijderd.

De laatste tijd lijken gameseries steeds vaker plannen te krijgen voor een film, zoals bijvoorbeeld de aankomende Assassin’s Creed-film. Ook Uncharted krijgt deze behandeling en de film stond eerder gepland voor de laatste dag van juni 2017. Vandaag werd echter via de website Comingsoon duidelijk dat Sony Pictures de film van zijn oorspronkelijk geplande datum af heeft gehaald en er momenteel nog geen nieuwe datum genoemd is.

Hoewel er geen reden duidelijk is, wordt wel gespeculeerd dat de nieuwe scriptschrijver Joe Carnahan hier iets mee te maken heeft. Carnahan werd vorige maand toegewezen om het script te gaan schrijven, maar zit momenteel nog vast aan een ander project waardoor uitstel een vrij logische optie lijkt te zijn. Het is dus momenteel onduidelijk wat de plannen omtrent de film van de populaire franchise met Nathan Drake in de hoofdrol zijn, maar mocht er meer duidelijk worden, kun je dat natuurlijk hier lezen op Pixel Vault.

 Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *