game nieuws Log in

Uncharted The Lost Legacy | Pixel Vault

Tijdens de PlayStation Experience heeft Sony tal van aankondigingen gedaan, waaronder twee van Naughty Dog. Naast de aankondiging van The Last of Us Part 2 kondigde de studio The Lost Legacy aan, de eerste verhalende DLC voor Uncharted 4.

Hoewel het verhaal van Nathan Drake ten einde is, hoeft dat nog niet te betekenen dat Naughty Dog klaar is met de wereld van Uncharted. Dat laten ze zien met de onthulling van The Lost Legacy, een DLC met Chloe Frazer in de hoofdrol. Samen met Nadine Ross, een bekend gezicht uit Uncharted 4, reist het tweetal af naar India op zoek naar de lang verloren Tusk van Ganesh. Iets wat voldoende problemen met zich mee zal brengen.

Hoewel het begon als een uitbreiding van de game, groeide The Lost Legacy uiteindelijk uit tot een op zichzelf staand verhaal binnen het Uncharted-universum, zo geeft het team aan op de Naughty Dog-blog. Het verhaal zal alle kenmerken van een Uncharted-avontuur bevatten, maar zal als losstaande digitale download te koop zijn. Mocht je de Digital Deluxe Edition of het Explorer’s Pack in je bezit hebben voor Uncharted 4, dan krijg je de uitbreiding gratis.

Wanneer de uitbreiding precies zal verschijnen is nog niet bekend, al zal dat wel in 2017 nog moeten gebeuren. Tot die tijd zal je het moeten doen met bovenstaande gameplay-trailer van acht minuten.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *