Ubisoft’s The Crew krijgt nieuwe uitbreiding en ultimate edition

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Ubisoft’s The Crew krijgt nieuwe uitbreiding en ultimate edition

De open wereld MMO-racer The Crew krijgt een tweede grote uitbreiding. Dit kondigde Ubisoft aan tijdens gamescom 2016. De uitbreiding heet Calling All Units en verschijnt op 29 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de nieuwe uitbreiding is het de bedoeling dat gamers kiezen of ze de straten op willen als politie-eenheid of als straatracer. Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat de politie-eenheden de straatracers moeten stoppen. Echter, dit is niet het enige nieuwe onderdeel van The Crew Calling All Units. Je krijgt ook een nieuwe verhaallijn om te doorlopen. Deze verhaallijn bestaat uit 12 missies en focust zich op jouw rol als politie. Volgens de Franse ontwikkelaar is het hierbij mogelijk om een totaal eigen strategie en stijl te ontwikkelen.

Verder benadrukt Ubisoft dat de nieuwe uitbreiding zich afspeelt in de hele spelwereld. Gamers kunnen dus spelen in de hele map en op allerlei verschillende ondergronden. Voor zowel gamers die graag in de huid van de politie kruipen als voor gamers die liever straatracen zijn er verschillende beloningen te winnen. Zo komt het deel met nieuwe voertuigen en upgrades voor de auto’s en motoren. Tot slot gaat de level cap van de game nog omhoog naar 60.

Voor iedereen die The Crew nog niet heeft, brengt Ubisoft tevens een Ultimate Edition uit. Deze versie van de game bevat de basis-game van The Crew, de Season Pass, de grote uitbreiding The Wild Run en de nieuwe uitbreiding Calling All Units. De Ultimate Edition verschijnt tegelijkertijd met de laatste DLC van de game.

The Crew Calling All Units en The Crew Ultimate Edition verschijnen beide op 29 november als download voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een prijs voor de DLC en volledige editie is op dit moment nog niet bekend.