Ubisoft stelt The Division 2-raid uit tot mei

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Ubisoft stelt The Division 2-raid uit tot mei

Ubisoft heeft in een bericht op de blog van The Division 2 aangekondigd dat de eerste raid voor de game is uitgesteld naar mei. Operation Dark Hours zou origineel op 25 april beschikbaar komen, maar de teams achter de game willen meer tijd om de game verder te finetunen.

In een uitgebreide update op de officiële blog van de game legt het team achter The Division 2 uit dat de eerste raid voor acht spelers in de game uitgesteld is van 25 april naar mei. Een precieze dag wil het team nog niet bekendmaken omdat het meer tijd nodig heeft om de game te tweaken op basis van feedback uit de community:

The final release date of Title Update 3 will be based on results from further testing and balancing of the game. Operation Dark Hours will be your biggest challenge to date, and we want to make sure that we’ve properly tested the large amount of balance changes that are coming to both PvE and PvP and listen to your feedback about the changes before introducing the raid.

Naast het uitstel van de eerste raid geeft het team ook meer informatie over de Public Test Server (PTS) voor de titel. Aangekondigd in de State of the Game-stream afgelopen week zal de PTS vanaf vandaag beschikbaar zijn voor spelers op de pc.

Toegang tot de raid is geen onderdeel van de test server, maar wel andere nieuwe veranderingen aan de game. Wanneer spelers deelnemen aan de PTS krijgen ze regelmatig vragenlijsten van Ubisoft om feedback te geven op de ontwikkelingen. Daarbij zal de PTS in fases verschillende onderdelen van de game testen, om structureel de game te verbeteren.