game nieuws Log in

Lost on Mars | Pixel Vault

Redelijk onverwacht heeft Ubisoft aangekondigd dat het Far Cry 5 en The Crew 2 uitstelt. Far Cry schuift een maandje door, terwijl The Crew 2 nu enkel een releaseperiode heeft.

In een korte blogpost heeft Ubisoft aangekondigd dat zowel Far Cry 5 als The Crew 2 doorschuiven naar later in 2018, om de games verder op te kunnen poetsen voor de release. Far Cry 5 schuift een maandje op, waardoor de game nu op 27 maart in de winkels zal liggen. Origineel was dit op 27 februari al de bedoeling.

The Crew 2 krijgt meer tijd van de uitgever: de game zou origineel op 16 maart verschijnen, maar heeft nu de releaseperiode van het eerste half jaar van fiscaal jaar 2018-2019. Daarmee spreekt men over de periode tussen 1 april en 31 september 2018.

Website Dualshockers spreekt daarnaast nog over een derde, nog niet aangekondigde game. Deze zou origineel op de planning staan voor fiscaal jaar 2018-2019, maar is nu doorgeschoven naar 2019-2020. Dat zou betekenen dat de game op zijn laatst op 31 maart 2020 zou verschijnen. Om wat voor game het gaat wil de uitgever niet zeggen volgens Dualshockers, maar het zou gaan om een “franchise game”. Ubisoft spreekt hier echter niet over in de officiĆ«le blogpost.Meer weten:

Lees hier al het Far Cry 5 nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *