Twintig miljoen spelers hebben The Division gespeeld

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Twintig miljoen spelers hebben The Division gespeeld

Ubisoft heeft reden voor een feestje, want sinds de release van Tom Clancy’s The Division hebben twintig miljoen mensen van de game kunnen genieten. Ubisoft viert dit door allerlei activiteiten te organiseren.

Ubisoft heeft aardig wat dingen op de rit staan voor de maand maart. Zo zijn er onder andere vier Global Events van 1 maart tot en met 29 maart, waarbij er een Global Event per week gaat verschijnen. Door het uitvoeren van deze Global Events kunnen spelers speciale cosmetische beloningen vrijspelen, die op geen andere manier te verkrijgen zijn. Spelers die niet zo veel zin hebben om deel te nemen aan events krijgen sowieso een emote waarmee je kunt niezen. Deze emote kan worden opgehaald bij de Rewad Claim Vendor.

Naast allerlei activiteiten heeft Ubisoft ook een aantal statistieken rondom de game naar buiten gebracht. Zo kunnen we zien dat er naast twintig miljoen spelers die de game hebben gespeeld, er ook 66 biljoen NPC’s zijn gedood en dat er ongeveer 161 duizend agents in de dark zone sterven per uur. Op de afbeelding hieronder staan nog meer interessante weetjes die zijn verzameld sinds de release.

The Division 
 Pixel Vault