gamenieuws Log in

dota 2 | Pixel Vault

Dota 2, de succesvolle en competitieve MOBA van Valve, staat al jaren aan de top. In de laatste jaren hebben we regelmatig nieuwe updates, tweaks en toevoegingen van nieuwe heroes gezien en daar komen er binnenkort weer twee bij.

Via een YouTube-video heeft het team achter Dota 2 bekendgemaakt dat er een nieuwe update aankomt: The Dueling Fates. De update brengt twee nieuwe heroes met zich mee. Wie dit zijn en wanneer deze update live gaat, is nog niet bekend, maar we krijgen wel al een kijkje in de karakters van deze heroes.

De video is in eerste instantie een monoloog van een antropomorfe vos met een Frans accent. Zijn klederdracht doet denken aan de Renaissance en hij is gewapend met een rapier. In de monoloog vertelt hij dat de belangrijkste eigenschap van een held stijl is. Zodoende verslaat hij behendig zijn tegenstanders.

Later die avond zit hij op een rots zijn wapen te bewonderen tot er een sprookjesachtige, vrouwelijke figuur achter hem staat. Met zijn charme probeert hij haar te overtuigen dat er nu vrede is in het bos en ze zich nergens meer druk om hoeft te maken. Tot zijn schrik blijkt de dame niet zo onschuldig en valt zij hem aan.


Bron:

Tags:

Lees verder:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *