game nieuws Log in

Tropico 6 | Pixel Vault

Kalypso Media heeft in een open brief aan hun fans meegedeeld dat Tropico 6 opnieuw is uitgesteld. Nadat de releasedatum eerder werd verschoven naar 25 januari 2019 zal deze datum ook niet meer haalbaar zijn. De game is uitgesteld naar maart 2019. 

Officieel zou de game in 2018 verschijnen, maar afgelopen zomer werd deze uitgesteld. De releasedatum werd verschoven naar 25 januari 2019, maar ook die datum is niet haalbaar. De datum is opnieuw verschoven naar 29 maart. De reden voor het uitstel werd meegedeeld in een open brief aan alle fans op de website van Kalypso Media.

Over the holidays, I have played Tropico 6 for many hours and really liked what I saw. But, in my humble opinion, it is not enough to like a game – I want to love it! And Tropico 6 is good, but not very good, or outstanding. Yet.

Simon Hellwig, eigenaar van Kalypso Media, wil nog enkele aanpassingen doorvoeren. Hij vindt dat de game op dit moment al goed is, maar vindt het nog niet goed genoeg om te zeggen dat hij er stapelgek op is. Hij is dus van mening dat het spel pas in de winkelrekken mag verschijnen wanneer hij helemaal tevreden is.

Als goedmakertje voor het uitstel beloofde men wel dat iedereen die de game voor 10 januari 2019 omstreeks 19:00 uur heeft gepre-ordered de eerste DLC geheel gratis zal ontvangen. Over een releasedatum voor consoles werd niets gezegd.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *