Log in

De Schotse ontwikkelaar Chris Sawyer en zijn team werken momenteel aan een mobiele versie van de PC-klassieker Transport Tycoon. Sawyer, die ook verantwoordelijk was voor het origineel in 1994, wil de game dit najaar nog op iOS en Android-apparaten hebben, al is een precieze datum onbekend.

De game werd in een trailer aangekondigd op de website van Transport Tycoon, al houden de details daar wel op. Wel werd duidelijk dat Chris Sawyer en zijn team aan de game werken, wat opmerkelijk is. Saywer was namelijk in 1994 ook al verantwoordelijk voor het origineel. De game is dan ook nog steeds een van zijn meest populaire games samen met Rollercoaster Tycoon. De Schot trok zich echter in 2005 los van de Tycoon-serie, maakt nu dus zijn terugkeer.

Transport Tycoon is sinds zijn release in 1994 altijd al populair geweest. Ook de Deluxe-versie die in 1995 verscheen bleef goed verkopen en de game kreeg een extra populariteitsboost toen het in 2004 een Open Source-remake kreeg, welke momenteel nog steeds wordt voorzien van updates.Tags:

Lees verder:

Geef een reactie