game nieuws Log in

Playerunknown's Battlegrounds | Pixel Vault

De nieuwe trainingsmodus voor PUBG moet volgende maand gelanceerd gaan worden. Dit is een onderdeel van de campagne Fix PUBG en deze is door PUBG Corp. zelf gestart om het spel te verbeteren. Dit komt naar aanleiding van verschillende problemen die gemeld zijn door spelers.

De trainingsmodus gaat ergens volgende maand komen. Het is onderdeel van de campagne van de ontwikkelaar van PUBG om de game weer op de rails te krijgen. Dit gaat samen met nieuwe content, patches en het luisteren naar de wensen van de spelers.

Volgens teamleider van PUBG Corp. Dave Curd is de trainingsmodus niet alleen bedoeld voor de nieuwe en casual spelers. Ook de meer ervaren spelers gaan baat hebben bij de training, aldus Curd. Dave Osei, senior designer, zegt tevens dat de training map niet slechts een schietbaan is. Het is volgens hem een plek waar spelers hun gewenste vaardigheden kunnen testen en verbeteren.

In de trainingsmodus zullen de volgende opties beschikbaar zijn:

  • Een schietbaan van 400, 800 en 1000 meter
  • Stilstaande en bewegende doelwitten, zowel buiten als in gebouwen.
  • Verschillende afstanden voor melee en wapens die geworpen kunnen worden.
  • Een parkour-gebied, een binnen- en buitengebied voor korte afstandsgevechten.
  • Verschillende soorten gebieden voor de rij- en vaarvaardigheid.
  • Tafels waar allerlei soorten wapens en de bijbehorende munitie op liggen.

De Fix PUBG-campagne is begin deze maand van start gegaan en de eerste update is inmiddels al geweest. Deze bevatte een nieuw wapen en een systeem om spelers verdacht van valsspelen te rapporteren. De overige updates zullen in de loop van de komende drie maanden uitgerold gaan worden.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *