game nieuws Log in

The Walking Dead: The Final Season | Pixel Vault

In augustus verscheen de eerste episode van The Walking Dead: Final Season en vlak daarna werd bekend dat Telltale failliet is. Het was dus even spannend of de serie een passend einde zou krijgen, maar dankzij het werk van ontwikkelaar Skybound Games zijn we inmiddels al toe aan de derde episode van het vierde en laatste seizoen.

De derde episode draagt de naam Broken Toys en moet op 15 januari verschijnen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Zoals meestal met dit soort series, wist de vorige episode weer spannend te eindigen en het is dan ook prettig dat het einde van het wachten bijna nabij is. Om de laatste paar dagen wat fijner te maken en zodat we vast weten wat we kunnen verwachten, besloot Skybound Games er een nieuwe trailer uit te gooien voor Broken Toys.

Hoewel we door de seizoenen van The Walking Dead heen met meerdere personages hebben gespeeld, blijft Clementine steeds een centrale rol hebben. Ze is dan ook een favoriet personage van de fans en heeft bij velen een speciaal plekje in hun hart. In seizoen 2 mochten we haar voor het eerst besturen en hetzelfde geldt nu in het laatste seizoen.Bron:

Tags:

1 reactie

  1. Pingback: Nieuws: Releasedatum laatste episode The Walking Dead: The Final Season onthuld | Pixel Vault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *