game nieuws Log in

The Walking Dead | Pixel Vault

In september werd bekend dat Telltale Games het faillissement aanvroeg. Dit vreselijke nieuws had niet alleen impact op alle medewerkers, maar ook op de fans. Die laatsten wisten namelijk niet zeker of alle afleveringen van The Walking Dead: Final Season ooit het levenslicht zouden zien. Dat laatste gaat lukken, want Skybound Games kwam woensdag met een trailer rond het vierde deel van deze titel.

Via de officiële website van Skybound Games onthult de maker alle details rond het vierde deel van deze titel. In deze episode komen we eindelijk te weten hoe Clementine haar verhaal afloopt. Zij kon namelijk na jaren van overleven eindelijk haar plaats als leider opeisen van een groep die bestaat uit verdwaalde kinderen. Via de nasleep van een explosieve missie belandt de protagonist in een hachelijke situatie. Deze wordt niet alleen veroorzaakt door vuur en chaos, maar ook door nieuwe levende en ondode vijanden. Het is nu aan Clementine om hier zonder kleerscheuren uit te raken.

Midden januari kwamen we al te weten via het in-game menu dat deze episode verschijnt op 26 maart en Take Us Back heet. Dit is nog steeds zo en daarom ontdekken we op dinsdag de ontknoping van de gamereeks rondom The Walking Dead. Dat op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.



Meer weten:

Lees hier al het The Walking Dead: The Final Season nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *