game nieuws Log in

Star Wars Jedi Fallen Order | Pixel Vault

Tijdens E3 2019 hebben de gelukkigen onder ons al de eerste demo van Star Wars Jedi: Fallen Order kunnen bekijken. Nu zijn deze beelden ook voor iedereen terug te zien op YouTube. EA heeft namelijk meer dan 25 minuten aan gameplay vrijgegeven van de aankomende Star Wars-game.

Op het Star Wars-kanaal van EA zijn vandaag de eerste uitgebreide gameplaybeelden live gezet. In de trailer zien we aspirant-Jedi Cal Kestis de nodige actie doorstaan. Uiteraard zijn de lichtzwaardgevechten aanwezig, maar we zien ook genoeg zwaar (laser)geschut in actie. 

Gelukkig zien we Cal niet alleen maar chaos en destructie veroorzaken, we zien ook een aantal verhalende stukken, waarin de jonge Padawan met verschillende herkenbare figuren praat. Mocht je alle spoilers willen vermijden, dan raden we je aan om deze trailer even over te slaan.

Zonder verder op details in te gaan, het verhaal speelt zich af na order 66 in Revenge of the Sith, dus dat geeft je een idee van wat je kunt verwachten van de setting. Star Wars Jedi: Fallen Order verschijnt op 15 november 2019 voor pc, Xbox One en PlayStation4.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *