game nieuws Log in

Darksiders Warmastered Edition

THQ Nordic heeft vandaag een teaser trailer live gezet voor Darksiders Warmastered Edition. De game staat voor volgende week op de planning en zal de eerste game van de ontwikkelaar zijn die de PlayStation 4 Pro zal ondersteunen.

Darksiders Warmastered Edition zou origineel uitkomen op 25 oktober van dit jaar, maar werd uitgesteld naar volgende week: 22 november. Hierbij gaat het om de consoleversies van de game, pc-gamers zullen een week langer moeten wachten, want de game verschijnt op 29 november voor pc. Met de aankondiging van ondersteuning voor de PS4 Pro is duidelijk gemaakt dat de game dubbele texture resoluties zal krijgen, rendering is verbeterd, native 1080p op consoles krijgt met 60 FPS. Daarnaast zullen de PS4 Pro en de pc 4K-ondersteuning krijgen.

Wel werd daarbij aangekondigd dat de Wii U-versie op 30 FPS zal draaien en dat de releasedata voor de Wii U-versie van de game, zowel digitaal als retail, later wordt aangekondigd. De uitgebrachte teaser trailer is hierboven te bekijken om alvast in de stemming te komen voor de release van Darksider Warmastered Edition.Meer weten:

Lees hier al het Darksiders nieuws >>

Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *