game nieuws Log in

Sonic the Hedgehog | Pixel Vault

Na posters en teasers hebben we eindelijk een volledig bewegend beeld van Sonic the Hedgehog in live-action. Ook betreedt Jim Carrey voor het eerst het toneel als de slechterik Doctor Eggman. Of de stilistische keuzes bij fans in de smaak zullen vallen, moet nog blijken, maar er valt in elk geval genoeg te zien.

De trailer introduceert naast Sonic en Doctor Eggman nog een aantal andere personages. Daaronder vallen bijvoorbeeld een politieagent gespeeld door James Marsden, beter bekend als Cyclops uit de eerste X-Men films. Sonic komt letterlijk op Marsdens radar door zijn snelheid, waarna de twee samenwerken om ‘de planeet te redden’, aldus Sonic. Zij lijken hierbij hulp te krijgen van een vrouwelijk personage.

Verder zien we hoe het leger met enige tegenzin Doctor Eggman (Carrey) inhuurt om Sonic op te sporen, gevolgd door een aantal actiescènes waarin Sonic en Eggman elkaar bevechten.

Sonic the Hedgehog komt rond november naar de bioscoop. Check voor het volledige beeld vliegensvlug de trailer hieronder.
Tags:

1 reactie

  1. Tom Hellings Reageer

    Jim Carrey is relaxed! Maar Sonic is echt een nerd in de film. Ziet er niet uit. Wijkt helaas erg veel af van het origineel uit de sega periode. Niet alle vernieuwingen zijn ook verbeteringen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *