game nieuws Log in

Slimme robots | Pixel Vault

De Epic Games Store is nog niet zo lang in de lucht, maar weet toch regelmatig de aandacht op zich te vestigen. Ook tijdens de GDC (Games Developers Conference) 2019 was een plekje voor het nieuwe pc-platform. Er werden nieuwe games aangekondigd, waarvan drie titels afkomstig van Quantic DreamĀ  het meest opvallend zijn.

Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Detroit: Become Human komen naar pc via de Epic Game Store. Dit is opvallend, omdat deze titels exclusief voor de PlayStation verschenen. Quantic Dream heeft de systemen van Sony altijd een warm hart toegedragen, maar lijkt daarnaast ook liefde te voelen voor de Epic Games Store. De pagina’s voor de drie titels zijn al beschikbaar op de service, de games echter nog niet. De games moeten later dit jaar verschijnen.

Dit waren niet de enige titels die zijn aangekondigd: Dauntless, Spellbreak, The Division 2, The Cycle, Afterparty, The Outer Worlds, Control, Satisfactory, Phoenix Point, The Sinking City en Industries of Titankomen ook naar de Epic Game Store of zijn al beschikbaar.Bron:

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *